Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ nastaveni grafiky ati x1300
Zjistil jsem že když v DOOM 3 nastavím rozlišení 800x00 tak je obraz úplně rozmazaný,nedou ani přečíst texty, když mám 1024x768 tak super naprosto bez problému. Jestli nebude u některých her hraných na širokoúhlém displeji problém s neostrostí zaviněn tím roztahováním na celou obrazovku, některé rozlišení to třeba nezvládají? Co vy na to?
Acer Aspire 5101AWLMI, AMD Turion 64 (2.0 GHz, 512 KB L2 cache), ATI Mobility Radeon X1300 256MB HyperMemory, 120 GB HDD, 1024 MB DDR2 dual-channel, WMCE
ohh.....tak že by další človíček co má problem s grafikou? hmmm..... Jo ta neostrost se ukazuje ve vsech rozlisecich to máš pravdu ! pri menším i vetsím. Takže naše stížnoszi jsou opravněné ! kombinace AMD+ATI+ATI teda není to pravé ořechové ! takze dalsi s X1300 a problemy ! no jde videt ze se to tady nakupuje ! mazec no . Tak lidi čtete a piste zde vsé zkusenosti s tímhle modelem !
Mbelas: Hele nepřekrucuj co sem napsal, neříkám že mám problém, četl jsi co jsem psal pořádně? Možná jsi to nepochopil. Já jsem si jen zkusil pohrát s nastavením a zjistil jsem že ne všechna rozlišení fungujou dobře na tom širokohlém displeji, nemyslím si že je to vada, je to dáno tím roztahováním do šířky. To by vysvětlovalo i to proč na stolním (normálním) monitoru vše jede v poho. Tím je jasné že chyba není v hardware, ale v nekompatibilitě některých her s šrokoúhlými monitory.
Acer Aspire 5101AWLMI, AMD Turion 64 (2.0 GHz, 512 KB L2 cache), ATI Mobility Radeon X1300 256MB HyperMemory, 120 GB HDD, 1024 MB DDR2 dual-channel, WMCE
jaaaaaj lidi samozřejmě že to bude maznutý na nižších rozlišeních do poměru stran 4:3 a ne 16:10 . Navic nativni rozliseni ma ten LCD panel na notebooku 1280x800 tam jiz zadny rozmazani nebude. Mbelas jestli jde celou dobu o tohle tak to ses slusnej blazen to ti to prijde uplne stejny jako predtim Chtelo by si to nejdriv neco zjistit o LCD panelech a rozlisenich
tento účet již není aktivní.
no screnny jsou v notebooku na ploše uložene ! dam ti vyrobni cislo a napisu do aceru at ti posloou do mailu ty screeny (sranda) ja si nevymyslim.....jinak bych tu nepsal kdybych mel problemy
to lukypa : nne ne po problemu neni....v testovani GPU jsem mel tretinovy vykon te x1300 oprati X300 !! a to už je co rict . Jak na puvodnich ovladacich tak na nejnovejsich mobility !! to nebude v tom
to lukypa : nne ne po problemu neni....v testovani GPU jsem mel tretinovy vykon te x1300 oprati X300 !! a to už je co rict . Jak na puvodnich ovladacich tak na nejnovejsich mobility !! to nebude v tom
Naposledy upravil(a) mbelas dne 21 led 2007 19:42, celkem upraveno 1 x.
lukypa píše:A v tom bude zakopaný pes problému s rozmazáním co se tady řeší už bůhvíjak dlouho.
Musím tě asi zklamat, ale Ameriku jsi neobjevil... Jestli má mbelas stejnej problém jako já (myslím, že jo) tak tímhle to rozhodně neni, samozřejmě že obraz bude v jiným než nativním rozlišení máznutej, ale myslím, že jsme tu původně řešili trochu jinou vadu...
Mám bohužel dojem, že tahle diskuse už začíná sklouzávat do absurdna...panebože...
A mimochodem, když udělám screenshot (toho svýho problému s přechodanma a jakoby šumem - v nativním rozlšení), tak vám nic neřekne, na jiným počítači to zobrazí úplně normálně (zkoušel jsem to), to je jako bych rozmlátil displej kladivem, udělal screenshot a chtěl bych abyste vyděli ty praskliny...
Naposledy upravil(a) dadif dne 21 led 2007 19:49, celkem upraveno 1 x.