Aspire 5101AWLMi TURION 2,0GHZ nastaveni grafiky ati x1300
tak jsem se dival a mam rozliseni v nfs 1024x728 ale je jen skoda ze nejde rozliseni na widescreen...........jo ten CS- Source je presný název.....jo s tema carbonama....2x vyhlazovani a stíny na medium a kvalita auta na low jinak vse na high !!!!! jo a s tema přechodama ...ten LCD na notebooku je zešumělý a muj LCD co mam tak obraz uplne v klidečku takze chyba bude nekde v LCD u notebooku....ale jak rikam kdo nechce tak si toho nevšimne jen u míst kde je na pozadí např. černá barva.....
Nekde technici udelali chybu. Ja mam zajimavou chybu v 3D Marku 2005. Ukazuje mi, ze mam Go7300. Nu coz(nekde udelali chybu, aspon ze vysledek sedi - 3611 bodu, bylo by nemile zjistit, ze mam 64bit kartu) Jinak k tvemu nastaveni. Auto na low,stiny na medium..to uz je uveritelne, ale jeste bych rekl, ze polozku world mas take na medium(ci low).
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
filtr textur Binearni, trilinearni, aniso...blabla BTW. Ani nahodou to nejezdis s tim co rikas. To uz jsem se tu zminoval taky drive jak si to tvrdil i o X300 proste neutahnes to s vyhlazovanim, ze zkusenosti vim, ze to X1300 neutahne na to co tvrdis ani Go7300 odzkouseno na ASUS rady A6 s 7300 Nvidia. Jo a to, že se ti obraz udá kvalitní neznamená, že máš půlku věcí na High radši si to zkontroluj, protože jinak ti to nevěřim a lžes tu
tento účet již není aktivní.
V tom pripade menim Go7600 za X1300 Protoze kdyz dam plne detaily u vseho (bez vyhlazovani), tak se to v nekterych sekvencich seka. A v 3D Marku ma Go7600 vice jak dvojnasobny vykon. Ted zrovna jsem nameril 3711 bodu. Je pravda, ze ATI jsou v NFS vykonnejsi nez nVidie , ale co je moc, je moc.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- Moderátor
Michal27 píše:V tom pripade menim Go7600 za X1300 Protoze kdyz dam plne detaily u vseho (bez vyhlazovani), tak se to v nekterych sekvencich seka. A v 3D Marku ma Go7600 vice jak dvojnasobny vykon. Ted zrovna jsem nameril 3711 bodu. Je pravda, ze ATI jsou v NFS vykonnejsi nez nVidie , ale co je moc, je moc.
je to BLBOST! mam X1300, vsechny ovladace a nastaveni ok a Carbony se mi na stredni detaily docela uz sekaji, na nejvyssi se to neda.
Proste X1300 neni zas tak dobra (i kdyz rozchodim celkem v poho hry jako F.E.A.R nebo Heroes V) urcite ne tolik jako GeForce 7600
To nekurka: jak tobe bezi NFS Carbon nebo neco jineho na X1300?
-
Mate nekdo odkaz kde bych stahnul ten program na mereni fps ve hrach?