Ne to se nestalo. Ale stalo se mi ze kdyz mam v batohu vic sesitu tak tlacej na spodni cast notebooku (v mém prípadě levou, kdyz tam zasunuty vertikalne) a to viko se trochu prohyba, takze mam na pár místech odreny ten cerny leskly plast okolo displeje o ten matny plast kolem klávesnice.MartyB35 píše:A ještě se chci zeptat stalo se Vám po otevření notebooku, že na displeji je otlačená klávesnice?
ACER Aspire 5930G
-
Thorus
-
Thorus
Tak mám první problém. Občas nefunguje vysouvání dvd romky. Ta dioda jen zabliká, trochu to cvakne a nic se neděje. Nejde to ani pres prave mysitko na ikonu dvd romky a "Vysunout". Musím ji vysunou tak ze zasunu nejakou jehlu nebo tuzku to te "záchranné" dirky vedle tlacítka. Nevíte co s tím? Je to chyba HW?
Nevím, zda-li tento dotaz už tu byl, ale zajímalo by mě, zda se dá vypnout to svítící ACER na víku ntb. Včera jsem si všiml v posloouchárně jednoho studenta, který to měl zhaslé.
Nevíte, jak toho docílit?
Nevíte, jak toho docílit?
Acer Aspire 5930G-733G25MN
Intel Core 2 Duo P7350 2GHz, 3056 RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT DDR3
Windows Vista Home Premium 32bit
Intel Core 2 Duo P7350 2GHz, 3056 RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT DDR3
Windows Vista Home Premium 32bit
-
In-Quisitor
- píše často
Ahojte, mám dotaz - mám tento notebook (5920G 302G16MN) už vpodstatě rok a teď jsem začal mít jeden problém - a to vypalovačka. Všechno čte vpohodě, cd, dvd, vypaluje cd, ale nevím,kde se stala chyba a nemůžu vypálit dvd. Vyhodí mi to hlášku něco s vypalovačkou a prostě nevypálí dvd. Poradíte?
(jej, sorry, jsem se přehlédl v topicu, ale i tak, poraďte)
(jej, sorry, jsem se přehlédl v topicu, ale i tak, poraďte)
Acer Aspire 5920G - 302G16N CT2Duo T7300/ 2x1024MB/ 160GB/ 1GB robson/ DVD±RW/ 15.4''/ NV8600M GT/ BT/ WiFi/ VistaHP
Gogo píše:10 let jsem byl na XPčkách,teď jsem 2 měsíce na Vistě a už bych neměnil.Máš tam Visty,recovery oddíl s vistama,proč tam cpát něco jiného a mít problémy?
třeba pro to, že jako jediný neuvidíš ostatní hráče v lance, protože máš Visty a oni XPčka, takže si nakonec zahrajete 3 hry z deseti? Třeba proto
záleží, na co to chceš, ale XP jsou na hry vhodnější, po stránce kompatibility
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
Ok, už to běží.
Takže pro ty co by chtěli instalovat XP....
před instalací přepnout v BIOSu sata (nebo ata?) na "IDE"
driver pro grafiku na laptopvideo2go.com, kde si stáhne člověk ovladač a pak si pomocí programu "INF Enhancer" vytvoří INF soubor, kterým přepíše daný v instalačním složce driveru. A pak nainstaluje.
Takže pro ty co by chtěli instalovat XP....
před instalací přepnout v BIOSu sata (nebo ata?) na "IDE"
driver pro grafiku na laptopvideo2go.com, kde si stáhne člověk ovladač a pak si pomocí programu "INF Enhancer" vytvoří INF soubor, kterým přepíše daný v instalačním složce driveru. A pak nainstaluje.