Dobrý den.Mám problém s tím,že když spustím můj notebook,tak nefunguje klávesnice a např. ikonka dole na liště pro stav baterie nebo nabíjení je taky mimo,ale třeba připojená myš funguje (touchpad ne).Počítač zrestartuji a vše je ok. Tyto problémy nastaly po defragmentaci disku aspoň myslím,protože před tím problém nebyl.Zkusil jsem i bod obnovy před defragmentací - nepomohlo.Poradíte prosím,co s tím???
Acer TM 4272,ATI X1600,Intel Core 1,66Ghz,1024MB
NEFUNKČNÍ KLÁVESNICE
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Re: NEFUNKČNÍ KLÁVESNICE
Roman Šinták píše:Dobrý den.Mám problém s tím,že když spustím můj notebook,tak nefunguje klávesnice a např. ikonka dole na liště pro stav baterie nebo nabíjení je taky mimo,ale třeba připojená myš funguje (touchpad ne).Počítač zrestartuji a vše je ok. Tyto problémy nastaly po defragmentaci disku aspoň myslím,protože před tím problém nebyl.Zkusil jsem i bod obnovy před defragmentací - nepomohlo.Poradíte prosím,co s tím???
Acer TM 4272,ATI X1600,Intel Core 1,66Ghz,1024MB
Dobrý den, problém by mohl být baterií SONY. K uvedené problematice jsem zaslal rozsáhlý popis. Tady se mi to znovu nechce psát, takže na forum Ubuntu tento popis naleznete pod autorem Fagusius. Jinak dočasné řešení je používat notebook připojený na síť, než se sežene nová baterie. Tím odstraníte onu nefunkčnost kláves a touchpadu.
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,26193.0.html
Acer TM 4672 WLMi, ATI X1400, Intel Core 1,66Ghz, 4096MB RAM