Acer 5920G Problem s zapinanim a vypinanim

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Dyer_

Acer 5920G Problem s zapinanim a vypinanim

Příspěvekod Dyer_ » 29 lis 2008 00:46

Takze mam s tymto notebookom zopar problemov:
1. ze ked na tomto notebooku zlozim monitor neham ho nejake 4 hodiny tak, potom otvorim tak ho nemozem ani zapnut ani vypnut musim len dlho drzat off/on tlacitko a vypnut ho.

2. je ten ze ked ho odpojim z napajania tak sa z nicoho nic vypne po desiatich - dvadsiatich minutach.

3. je ten ze ked proste neham notebook tak hodi screensaver, potom zas tu ciernu obrazovku a zas ho nemozem vypenu ani zapnut, jedine dlhym drzanim on/off tlacitka

4. v pravo mam take dotykove tlacitka play/pause, stop.... proste chcem aby mi pri stlaceni play naskocil winamp alebo BSPlayer a nie WMPlayer da sa to nastavit?? Ako??

5. niekedy sa mi stane, ze ked ho odpojim od napajania tak vypne bluetooth. Da sa to nejak nastavit??

6. este jedna vec. Pri hrach pouzivam mys a dost mi tam vadi touchpad da sa vypnut, ale tak aby som ho mohol neskor zapnut.

Toto by mohlo byt zatial vsetko.

Sory mozno su to primitivne otazky, ale notebook mam prvy krat takze fakt nemam tusenia kde sa tieto veci riesia.

Vopred dakujem.

JackalJackal
píše často

Příspěvekod JackalJackal » 29 lis 2008 01:15

K tomu prvnímu bodu. Mám něco podobného a to, že někdy při zapnutí, zůstane jen černá obrazovka a nenačte se windows. Musím podržet vyp/zap a poté ho zapnu a v pohodě naskočí. Je to jen někdy, není to pravidlem, ale mám něco podobného. :wink:
Naposledy upravil(a) JackalJackal dne 29 lis 2008 07:38, celkem upraveno 1 x.
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 29 lis 2008 06:23

všechny body se dají nastavit v profilrch napájení,dále v pokročilém nastavení a v launch managerovi.Musíš ale vědět co je co a co a na jaký režim nastavuješ.Předpokládám,že máš Visty a nechal jsi po instalaci programy Aceru které na některá nastavení slouží,hlavně ePower management
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno

Dyer_

Příspěvekod Dyer_ » 29 lis 2008 13:17

Hej Hej tam to vsetko je no a tam je to ze turn off monitor. Neda sa potom zapnut s nejakym tlacitkom??

A este k tomu touchpadu plis mi niekto napiste.

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 29 lis 2008 13:26

touchpad počas hraní,anebo před?

Dyer_

Příspěvekod Dyer_ » 29 lis 2008 14:32

pocas samozrejme

Gogo
guru

Příspěvekod Gogo » 29 lis 2008 14:36

ten asi nepřepneš,protože klávesy jsou už řízené hrou /je to jen můj názor/

Fagusius
občas něco napíše

Re: Acer 5920G Problem s zapinanim a vypinanim

Příspěvekod Fagusius » 29 lis 2008 16:58

Dyer_ píše:Takze mam s tymto notebookom zopar problemov:
1. ze ked na tomto notebooku zlozim monitor neham ho nejake 4 hodiny tak, potom otvorim tak ho nemozem ani zapnut ani vypnut musim len dlho drzat off/on tlacitko a vypnut ho.

2. je ten ze ked ho odpojim z napajania tak sa z nicoho nic vypne po desiatich - dvadsiatich minutach.

3. je ten ze ked proste neham notebook tak hodi screensaver, potom zas tu ciernu obrazovku a zas ho nemozem vypenu ani zapnut, jedine dlhym drzanim on/off tlacitka

4. v pravo mam take dotykove tlacitka play/pause, stop.... proste chcem aby mi pri stlaceni play naskocil winamp alebo BSPlayer a nie WMPlayer da sa to nastavit?? Ako??

5. niekedy sa mi stane, ze ked ho odpojim od napajania tak vypne bluetooth. Da sa to nejak nastavit??

6. este jedna vec. Pri hrach pouzivam mys a dost mi tam vadi touchpad da sa vypnut, ale tak aby som ho mohol neskor zapnut.

Toto by mohlo byt zatial vsetko.

Sory mozno su to primitivne otazky, ale notebook mam prvy krat takze fakt nemam tusenia kde sa tieto veci riesia.

Vopred dakujem.

Dobrý den,
problém by mohl být baterií SONY. Předpokládám, že máte notebook tak okolo 2 let, kdy dochází životnost baterie a začne dělat problémy. O tomto jsem informoval již na tomto webu, kdy pánovi nefungovala klávesnice a bylo to způsobeno právě tímto. Zkuste si prosím provizorně zapojit počítač jenom na síťový zdroj a baterii vydělejte z počítače. Více pod autorem Fagusius na Ubuntu fóru: http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,26193.0.html

Dyer_

Příspěvekod Dyer_ » 29 lis 2008 19:07

Praveze mam notebook len tyzden, ale asi to bude tymi nastaveniami. Skusim sa s tym pohrat a potom napisem ako som dopadol.

TU baterku pozriem.

Zpět na „notebooky Acer“