problem s wifi
problem s wifi
prosim vas muze me nekdo poradit? uz jsem z toho zoufalej...porad me blbne wifi kdyz jsem pripojenej k internetu...v pohode se prihlasim...ale kdyz jsem prihlasenej tak me porad blbe sila signalu...porad se to dokola meni mezi dobrym a vynikajicim signalem...kamos mel u me notas a mu to nedelalo...takze problem asi bude u me....uz jsem i preinstaloval win ale porad to dela...pls help
Dela ti to kdy, na jakem notebooku, jakem typu wifi, jak daleko je vysilac? Toto jsou veci, ktere by jsi mel uvest a i to, co za notebook ma tvuj kamarad... Jinak sila signalu dobra a vynikajici svym vyrazem mluvi za vse, co mas proti dobry ?
Nbs:
Acer Aspire 1356WLMi - nekolikrat do sroubku rozebrany
Acer Aspire 5920G (302G25MN) - kompletne rozdelany a stale fungujici )
Acer Aspire 5930G (844G32MN) - vymenen disk, obnoveno PQS a pameti 800MHZ
Toshiba NB100 - Windows 7 a 2 GB DDR2 RAM
protoze mam pocit jako by to vypadavalo jo...dam treba za priklad...zkusim otevrit stranku treba notebook.cz a napise to error...ale jak dam obnovit tak to zase jde...a takhle to mam porad dokola...zdroj mam od sebe asi 2m...ale ted jsem zjistil ze kdyz se rodice odpoji(jsou pripojeni na stejnou wifinu)tak to prestane delat a jde me to v poho a kdyz se zase pripoji tak to zacne delat
nesdilis s rodici trebas stejnou IP adresu ? je to ale krapek podivny... zkus zjistit jak je to s tema IP a rodice se pripojuji dratem, nebo taky bezdratem ?
Nbs:
Interista píše:protoze mam pocit jako by to vypadavalo jo...dam treba za priklad...zkusim otevrit stranku treba notebook.cz a napise to error...ale jak dam obnovit tak to zase jde...a takhle to mam porad dokola...zdroj mam od sebe asi 2m...ale ted jsem zjistil ze kdyz se rodice odpoji(jsou pripojeni na stejnou wifinu)tak to prestane delat a jde me to v poho a kdyz se zase pripoji tak to zacne delat
Skus si vo vlastnostiach wifi pripojenia na notese nastavit IP adresy manualne a kazdemu PC pridelit inu IP. napr. 1,2,3 kedze mas 3 PC pripojene k wifine.
ACER ASPIRE ONE 150
Proč se po určité době na tomto netbooku odepne wifi adaptér, nepomůže ani restart. Jen po vyp.zap. opět vše naběhne a běží dál neurčenou dobu. Na jiném místě mimo domov se mi toto zatím neprojevilo.
Díky.
Díky.
-
- píše často
Mi se odpojoval od wifi také a po přeinstalování windows jsem zjistil, že byl problém v nastaveném zabezpečení (šifrování), když jsem změnil druh šifrování, tak odpojování přestalo.
Původně: Acer Aspire 5520G-502G25Mi AMD Turion 64 X2 TL-60 2GHz, 2x 1GB DDR2, 250GB, SMulti, 15.4" lesk, VGA NVIDIA 8600M-GS 512MB, NVIDIA 630M
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
Nyní: Obr Acer Aspire 8942G
USB zarizeni se nekdy vypinaj kuli rizeni spotreby energie
ve spravci zarizeni.
Co se tyka signalu, tak to klidne muze byt tim ze se rozebehne lednicka nebo soused nad vama zapne cirkularku a vodice ve zdi ti rusi sig. Zkus si najit nejaky tepli klidny mistecko kde ti signal drzi nebo si na to zvikni.
Jinak tvuj zpusob zapojeni se mi zda ponekud nestastny.
To co propalis tom SERVROVyM Pc za 3mes by ti stacilo na routrik(malinkej ale mas po starostech)
ve spravci zarizeni.
Co se tyka signalu, tak to klidne muze byt tim ze se rozebehne lednicka nebo soused nad vama zapne cirkularku a vodice ve zdi ti rusi sig. Zkus si najit nejaky tepli klidny mistecko kde ti signal drzi nebo si na to zvikni.
Jinak tvuj zpusob zapojeni se mi zda ponekud nestastny.
To co propalis tom SERVROVyM Pc za 3mes by ti stacilo na routrik(malinkej ale mas po starostech)