Ako sa da dostat do biosu na NTB Acer aspire ?
-
- občas něco napíše
Ako sa da dostat do biosu na NTB Acer aspire ?
Mam taky problem ze sa neviem dostat do biosu na NTB ktory este nema nainstalovany OS. Chcel by som nastavit bios pred instalaciou OS.
Prosim o radu:
CEZ AKE KLAVESY SA TAM DA DOSTAT? A ake je riesenie?
Prosim o radu:
CEZ AKE KLAVESY SA TAM DA DOSTAT? A ake je riesenie?
-
- občas něco napíše
No nebola to zrovna odpoved ktoru som ocakaval, ale odpoved som nasiel na tomto fore, comu dakujem:
Do biosu NTB "Acer aspire" sa da dostat (pri spusteni) cez klavesu F2.
(totizto pokusal som sa tam dostat cez F1, DEL, ale nie a nie sa dostat do biosu, ale uz je to vyriesene)
(totizto pokusal som sa tam dostat cez F1, DEL, ale nie a nie sa dostat do biosu, ale uz je to vyriesene)
Naposledy upravil(a) Michal xyz dne 08 úno 2007 11:21, celkem upraveno 1 x.
-
- občas něco napíše
Michal xyz píše:No nebola to zrovna odpoved ktoru som ocakaval, ale odpoved som nasiel na tomto fore, comu dakujem:
A ako si sa tam dostal potrebujem to pre inštalaciu XP
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
No pokud správně čtu, tak máme stejný typ booku (AS 5051) a nevím jak tvůj kus ale já nemám disk připojen přes SATA ale klasické ATA133 rozhraní (120GB WD). Pokud ale máš opravdu SATA disk (můžeš mít jinou konfiguraci, hledej v BISOU něco jako "Naitive SATA mode" a nastav ho na Disabled, pak di instálátor Winnů disk najde. Po instalaci můžeš stejným spůsobem SATU zase zapnout ....
Oprava: nemáme stejný typ ty máš 5101 já 5051 přžehlídl jsem se, takže postupuj podle toho co jsem napsal.
Oprava: nemáme stejný typ ty máš 5101 já 5051 přžehlídl jsem se, takže postupuj podle toho co jsem napsal.
MSI S271X ► Sempron 3500+ / 2GB DDR2 / 160 GB HDD / ATI X1150 / DVD+RW / 12,1" LCD / WiFi / BT
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Možná se ta položka jen jinak jmenuje, jak říkám nemám tento NTB k dispozici. Něco takového tam přece být musí, jinak by tam nešel dát systém. Druhou variantou je stažení sata ovladače ze stránek Aceru (pokud je) a jeho integrace do instalace XPček pomocí programu nLite jinak už nevím ....
PS: máš instakaci včetně SP2?
PS: máš instakaci včetně SP2?
MSI S271X ► Sempron 3500+ / 2GB DDR2 / 160 GB HDD / ATI X1150 / DVD+RW / 12,1" LCD / WiFi / BT