Mam takovy probelm s kamerou co je primo v notasu. Kdyz se na tu kameru podivam pres tento pocitac, tak normlane se zapne a jede v poho, ale i tak nemuzu najit nikde ovladani teto kamerky, treba jako jas, kontrast, atd.. Ale co me spis vice zarazi je ten fakt, ze ani v jednom programu , kterej by mel spolupracovat s webkamerou tak tam sice kameru najdu, ale porad pise ze je deactivovana a potom zadny obraz... muze mi nekdo poradit kde delam chybu. Zkousel jsem v Trillian a skype.. u ani jednoho nejsem uspesny..
PS: Takze ve skype jsem to uz vyresil, ale trillian porad vysi a nechce mrcha fungovat...
webcamera u Acer 5100 series Turion 2 GHz,1 GB,x1300
ten kontrast a tak najdes v druhém programu od kameryy....zjisti si z plochy kde je zastupce acer orbicam kde tento soubor se nachazi (vetrinou windows/bison) a tam je jeste jeden program v te slozce a pres ten nahravas video z te webkamery a tam je veskere nasttaveni te webcamery...od jasu az po obraz................
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
mbelas píše:ten kontrast a tak najdes v druhém programu od kameryy....zjisti si z plochy kde je zastupce acer orbicam kde tento soubor se nachazi (vetrinou windows/bison) a tam je jeste jeden program v te slozce a pres ten nahravas video z te webkamery a tam je veskere nasttaveni te webcamery...od jasu az po obraz................
Muzes mi prosim presne napsat kde najdu ten nastavovaci program? Ja mam na plose zastupce OrbiCam ale to umisteni neni klasicka adresarova cesta, ale jakýsi kód. Díky!
IMHO si myslím že na 0.3 webku je právě docela kvalitní ....
MSI S271X ► Sempron 3500+ / 2GB DDR2 / 160 GB HDD / ATI X1150 / DVD+RW / 12,1" LCD / WiFi / BT