Zdravím mám Acer Aspire 5520G a po čase mi zničeho nic začal notebook vypínat(né zamrzávat),jakoby ho vypnul nějaký vypínač,klap a byl vypnutý,když jsem ho chtěl znovu zapnout,tak se zapnul ale znovu se vypnul.Když jem počkal několik minut tak šel zapnout.Samozřejmě se to vypinaní stupňovalo až jsem přeinstaloval systém(Wisty)ale bohužel to nepomohlo.
Běžně jsem s ním stříhal video a poslední dobou když jsem dal rendering,po chvíli vypnul,před tím šlapal bez problému.I když jelo více aplikací ale proce.a ramky jeli na 50%,taky vypnul.
To samé mi dělalo na Aceru 572O a tam stačilo přeinstalovat systém.
Dokonce jsem pořídil chladicí podložku,pomáhala z počátku a teď ji používam stabilně a bohužel.
Taky jsem skoušel ze spodu oddělat kryt a vysát prah ale nebyl tam žádny.
Teď mám podle speedfanu GPU-72,HDD-40,Temp1-85,core-74
co s tím,děkuji za jakoukoliv radu
Accer 5520G vypína
-
- občas něco napíše
tyhle ty teplota mám po přeinstalování a pouze spuštěný internet.
Ale ze začátku šlapal normálně a postupem času se to zhoršovalo,ze začátku vypínal jednou do měsíce a to při náročné aplikaci a teď to vypíná skoro při každé náročné aplikaci.Naivně jsem si myslel,že přeinstalace tomu pomůže.
Nevím co s tím,že by teplotní čidlo vypínalo ten noťas?
Ale ze začátku šlapal normálně a postupem času se to zhoršovalo,ze začátku vypínal jednou do měsíce a to při náročné aplikaci a teď to vypíná skoro při každé náročné aplikaci.Naivně jsem si myslel,že přeinstalace tomu pomůže.
Nevím co s tím,že by teplotní čidlo vypínalo ten noťas?
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
tady(odkaz) jsem se inspiroval a prošel všemi procedurami(přeinstalaca,epower,atd) a nakonec jedna na 100% zabrala,vypínalo to teplotní čidlo,měl jsem velké teploty,teď mám o více jak 20 stupňu nižší,na procáku kolem 40 a na grafice 52,paráda
http://www.zive.cz/poradna/samovolne-vy ... tanswers=1
http://www.zive.cz/poradna/samovolne-vy ... tanswers=1
-
- občas něco napíše