Tak jsem si koupil tento 17" notebook zatim velka spokojenost... Mam tam Windows 7 Ultimate..
Zatim jsem poradne nerozbehal po prave strane ty rychly klavesy, hlasitost atd a potom nechapu na co je tlacitko (baterka s listkem) na prave strane klavesnice, nad numerickou klavesnici
ACER Aspire7738G-874G64MN
ACER Aspire7738G-874G64MN
Acer Predator 17, i7 7700QH a GTX 1070 + HTC Vive
Tak uz nevim, hravam na notasu Day of Defeat Source a asi behem 5 minut se mi vzdycky sekne hra.... asi na 2-5 sekund a takto porad dokola. Myslel jsem ze je to ovladacama, tak jsem nainstaloval novy OMEGA a jelo to bezproblemu, a tedka to zclo znovu. Fakt uz nevim
Kony.cz píše:mam verzi Windows 7 Ultimate 32 bit a jedeto, ale tedka budu preinstalovavat na 64bit , tak potom naisu jak jsem dopadl
Chtěl bych se zeptat když máš acer 7738G já mám 7535G to je skoro stejné jen trochu silnější ,ale o to nejde jde mi oto že tam máš jak říkáš Windows 7 já ho mám na svém taky. No a právě bych se chtěl zeptat jdou ti hry přes celí display ? Třeba ty trialovky od aceru nebo nějakou jinou např: rychard burnst, NHL 09, Battlefield 2142, quake arena 4,.. Já se ptám proto že mě to nejde přes celí obraz tak právě nevím jestly je to chyba jen umě nebo i jinde u jinejch jestli to mám poslat do servisu či ne. Mám na každé straně obrazu černý pruh 4cm. Dík moc za pomoc.

mas spatne nastaveny rozliseni displaye, snaz se dat v te hre rozliseni 1600x900 to co podporuje notas. Potom ti to nebude delat, a pokud to ve hre nejde nastavit , tak jeste zkus pohledatm jestli se neda prepinat format 4:3 a 16:9 a potom pokud bys prepl do 16:9 tak by uz to rozliseni mohlo jit. Mel jsem to stejny u Day of Defeat Source a taky jsem si nastavil na 16:9 a potom tam uz polozka 1600x900 byla a funguje krasne.
Jeste co se tyce Day of Defeat Source ... Hraje tuto hru nekdo na tomto notasu ??? Hra jede krasne vsechno na max to co jde... vyhlazovani atd, proste vsechno na max, ale jednou tak zza 5 minut se hra jakoby cela sekne. a za 2 sekundy se zase rozjede a pohoda zase jede tak 5 minut. Nekde jsem cetl ze by to mohlo delat to ze notas ma dve jadra a tohle to vlastne dela to jak jede jedno jadro, potom se jedno jadro vytizi a zapne druhy a proto se to sekne. Zkousel jsem uz pri spusteni si shodit hru na listu a ve spravcech aplikaci priradit teto hre jenom jedno jadro, ale dela to to samy. Ale teda v mensi mire. Kdysi jsem mel notas kde byl AMD procesor a tam to delalo taky a tak AMD vydalo patch Dual Core optimilization a uz to prestalo a vsechno jelo jak melo. Ale tady Intel jako by trosku zaspal., U jinacich her CoD2 atd vsechno v pohode.
A dalsi vec :
Mate nekdo rozchozeny ty postrani tlacitka na prave strane vedle klavesnice ?? Ty dotykovy ?? Me ztoho funguje da se rict vsechno ale ne ta hlasitost. Proste na to mackam , a kdyz se divam na pozicioner hlasitosti tak ten jenom vybruje a nic, proste to vubec nereaguje, jinak uplne ztlumeni, play, stop, atd jede v pohode. Tak jsem se chtel zeptat, jestli to nekomu funguje. Jinak mam Windows 7 Ultimate 64 bit. A jeste jedno tlacitko me dost vrta hlavou a to je to uplne v pravo nahore, jak pres tu baterku je ten listecek, nepochopil jsem vubec na co to je, myslel jsem si ze by to mohlo byt zapnuti usperne energie nebo tak neco, ale kdyz se divam na takty a mackam tak se nic nemeni, bylo by treba super, kdyby to pomoci tohohle tlacitka prepinalo ve Windows profily spotreby, treba na "Vysoky vykon" a "Rovnovaha" to by bylo super.
Pokud by nekdo vedel nejakou odpoved na mnou polozene otazky, byl bych rad kdyby se rozepsal.
Jinak ve vysledku, jsem z notasem nadmiru spokojen, funguje perfektne (az na to ze jsem ho koupil a hnedka jsem ho musel dat na reklamaci kvuli klavesnici, ale to uz je za mnou a jsem spokojen ).
Jeste co se tyce Day of Defeat Source ... Hraje tuto hru nekdo na tomto notasu ??? Hra jede krasne vsechno na max to co jde... vyhlazovani atd, proste vsechno na max, ale jednou tak zza 5 minut se hra jakoby cela sekne. a za 2 sekundy se zase rozjede a pohoda zase jede tak 5 minut. Nekde jsem cetl ze by to mohlo delat to ze notas ma dve jadra a tohle to vlastne dela to jak jede jedno jadro, potom se jedno jadro vytizi a zapne druhy a proto se to sekne. Zkousel jsem uz pri spusteni si shodit hru na listu a ve spravcech aplikaci priradit teto hre jenom jedno jadro, ale dela to to samy. Ale teda v mensi mire. Kdysi jsem mel notas kde byl AMD procesor a tam to delalo taky a tak AMD vydalo patch Dual Core optimilization a uz to prestalo a vsechno jelo jak melo. Ale tady Intel jako by trosku zaspal., U jinacich her CoD2 atd vsechno v pohode.
A dalsi vec :
Mate nekdo rozchozeny ty postrani tlacitka na prave strane vedle klavesnice ?? Ty dotykovy ?? Me ztoho funguje da se rict vsechno ale ne ta hlasitost. Proste na to mackam , a kdyz se divam na pozicioner hlasitosti tak ten jenom vybruje a nic, proste to vubec nereaguje, jinak uplne ztlumeni, play, stop, atd jede v pohode. Tak jsem se chtel zeptat, jestli to nekomu funguje. Jinak mam Windows 7 Ultimate 64 bit. A jeste jedno tlacitko me dost vrta hlavou a to je to uplne v pravo nahore, jak pres tu baterku je ten listecek, nepochopil jsem vubec na co to je, myslel jsem si ze by to mohlo byt zapnuti usperne energie nebo tak neco, ale kdyz se divam na takty a mackam tak se nic nemeni, bylo by treba super, kdyby to pomoci tohohle tlacitka prepinalo ve Windows profily spotreby, treba na "Vysoky vykon" a "Rovnovaha" to by bylo super.
Pokud by nekdo vedel nejakou odpoved na mnou polozene otazky, byl bych rad kdyby se rozepsal.
Jinak ve vysledku, jsem z notasem nadmiru spokojen, funguje perfektne (az na to ze jsem ho koupil a hnedka jsem ho musel dat na reklamaci kvuli klavesnici, ale to uz je za mnou a jsem spokojen ).
Takze problem s Day of Defeat Source vyresen. Nainstaloval jsem jeste Counter Strike Source a je po problemu. Asi si to potrebovalo neco jeste doinstalovat co je pouze v Countru. Takze tedka uz fakt 99 % spokojenost. Jeste vychytat ty postrani tlacitka hlasitosti a je to na 100%