Acer Predator
-
- občas něco napíše
- Chlebovnik
- guru
Špatný kontakt mezi čipem (resp. jeho heat spreaderem) a heatpipe? Po těch dvou týdnech to jakoby "odskočí", což má za následek teplotní nárůst?
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Tak jsem pořídil EVO850 m.2 500GB.
Fyzicky jsem ho nainstaloval do NB, systém ho neviděl, ale v MAGICIAN byl v pohodě.
Pomoci DATA MIGRATION jsem zkopíroval cely disk, v BIOSu nastavil boot na SSD a nechal naběhnout.
Bohužel se vše seklo na vítací obrazovce (ta s krásnými obrázky ), která neustále blikala. Nechal jsem cvičné ca. 30 minut blikat, jestli to není součást nějaké inicializace, ale nic se nezměnilo.
Zkusil jsem v BIOSu nastavit boot zpět na boot manager, ale výsledek stále stejný.
Pomohlo až fyzicky SSD vytáhnout z NB a pak vše naběhlo jako dřív.
Nějaký tip, kde může být chyba?
Fyzicky jsem ho nainstaloval do NB, systém ho neviděl, ale v MAGICIAN byl v pohodě.
Pomoci DATA MIGRATION jsem zkopíroval cely disk, v BIOSu nastavil boot na SSD a nechal naběhnout.
Bohužel se vše seklo na vítací obrazovce (ta s krásnými obrázky ), která neustále blikala. Nechal jsem cvičné ca. 30 minut blikat, jestli to není součást nějaké inicializace, ale nic se nezměnilo.
Zkusil jsem v BIOSu nastavit boot zpět na boot manager, ale výsledek stále stejný.
Pomohlo až fyzicky SSD vytáhnout z NB a pak vše naběhlo jako dřív.
Nějaký tip, kde může být chyba?
Sony Vaio FW31E
Acer Predator 17 NX.Q03EC.001
Acer Predator 17 NX.Q03EC.001
presne tak jsem to delal kdyz jsem instaloval SSD jako druhy disk. Zaloha vseho co potrebuji a pres Win instalacku novy system na SSD na prvy sup a zpatky zalohu. Je to jednoduche ale zdlouhave kvuli nastavovani odznovu. Na druhou stranu mam jistotu funkcniho a cisteho systemu...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8