ACER 1412 WLMi a displej
ACER 1412 WLMi a displej
Prosim poradte, podarilo se mi rozbit displej na tomto notebooku.. jedna se o sirokouhly 15,4" 1280x800 vyrobce QUANTA typ QD15TL02 rev.01. Otázka zní zda-li se dá za tento displej vymenit kterýkoliv jiný stejných rozměru, popř z kterého modelu.. vymena za novy je nerentabilni proto shanim nejaky starsi ale je to problem..
Re: ACER 1412 WLMi a displej
Hele, pokud by jsi chtěl LCD 15.4" WXGA, tak jsme schopni Ti nějaký nabídnout...
a ty jsi přímo v servise nejaky technik nebo jak ze tohle vse víš??? taky mam par dotazu? informace ohledne procesoru Turion (Athlon) (X2) TK53 a technicke informace ohledně tohoto procesoru? ! zda-li je dvoujadrový? a velikosti cache pameti jadra.? pokud bys vedel tak pisni sem pls.....je to dulezite
mbelas píše:a ty jsi přímo v servise nejaky technik nebo jak ze tohle vse víš??? taky mam par dotazu? informace ohledne procesoru Turion (Athlon) (X2) TK53 a technicke informace ohledně tohoto procesoru? ! zda-li je dvoujadrový? a velikosti cache pameti jadra.? pokud bys vedel tak pisni sem pls.....je to dulezite
ano, dělám v servise notebooků, především ntb Acer...
U tvého modelu se dodávají ntb s vícero CPU, ale ten Tvůj TK53 jsem nikde nenašel....např: Aspire 5103WLMi, LX.AX80X.041 byl s X2 TL52...ale Aspire 5103NWLMi, LX.AG20C.005 byl s X2 TL50......CPU jsou alu všech modelů dvoujádrové, a podle CP můžeš mít cache 256MB nebo 512MB...nejlépe, kdyby jsi uvedl ten P/N...to je to např: LX.AX80X.041
maxxz píše:mám taky dotaz pokud jsi ze servisu Mám Aspire 5101 s Turionem 64, dnes se ale již do nich montují Turiony X2... Patice by měla bejt stejná dal by se nějak CPU vyměnit ? a Ještě kolik by tak asi stál ten plast kolem klávesnice a touchpadu-
Tak to Ti opravdu nejsem schopen zajistit, fyzickyjsme to ještě nezkoušeli , ale dle údajů by to neměl být zřejmě problém.
Plast kolem klávesnice se jmenuje " upper case " a ten vyjde na 610,-Kč bez DPH.