Acer je poruchovej..???!!
-
- píše často
mel jsem acer......pokazil se.....opravili ho....pokazil se........opravili....pokazil se......dostal jsem novej book (vyměnou za starej) a ten jsem vlastnima chybama odrovnal...........dostal jsem novej a ten jsem prodal a ten kdo ho koupil si ho nemuze vynachvalit !!! jinak tedka mam novej gemstone koncept a ten je luxus........bez sebemensich problémů starsi acery byly horsi kostrukce a tak......ty nové jsou uplne jine kafe
Na mym Aceru odešla grafika... Při nahlašování jsem si řekl o vysokou prioritu... Poslal jsem ho minulý týden ve čtvrtek a do servisu dorazil v pondělí. Včera jsem tam volal akorát když dokončili výstupní testy a dnes ho budu mít zpět, takže servis je docela rychlý. Co do kvality... Jednou se nám stalo, že v servisu zapoměli docvaknout flex od klávesnice do desky, takže šla jen polovina kláves, ale to hed opravili.
FSC AMILO Xi 1526 T5500 > Acer Aspire 7720G (C2D T7700 2x2,4GHz 4MB, 2048MB DDR2 667MHz, GeForce M8600GT 512MB DDR2, 250GB S-ATA HDD, 17" WXGA+ LCD, WiFi, Webcam atd.)
Měl jsem jeden ACER - 2,5 roku v pohodě bez jedinné chybyčky šlapal...
Pak jsem ho prodal jelikož nestačil mým požadavkům A koupil Acer aspire 5920G už 7 měsíců šlape ...
Pořád říkám možná záleží jakej chytneš kus, ale taky dost jak se k notebooku chováš ty sám
Tendle má před sebou ještě tak 1,5 roku (musim zaťukat ) a koupim další acer
Asi bych se, ale možná vyvaroval těm nejlevnějším Acerovským řadám ...
Ještě jedna věc, možná, že mají největší poruchovost, ale pokud se nemýlim jsou nejprodávanější značkou ... Navíc nevíš kolik z těch co brečí si to zavinili sami ...
Musíš zvážit k čemu ten notas chceš. Ne se řídit prvotně značkama ... Ke značce bych přihlédl až téměř ke konci ...
Vždy výbírám noťas tak, že si udělam tabulku v excelu, kde srovnám jednotlivé parametry a ceny .... Ono z toho ti úžasně vypadne, kterej je akorát šitý pro tebe Mne vždy vypadl ACER
Pak jsem ho prodal jelikož nestačil mým požadavkům A koupil Acer aspire 5920G už 7 měsíců šlape ...
Pořád říkám možná záleží jakej chytneš kus, ale taky dost jak se k notebooku chováš ty sám
Tendle má před sebou ještě tak 1,5 roku (musim zaťukat ) a koupim další acer
Asi bych se, ale možná vyvaroval těm nejlevnějším Acerovským řadám ...
Ještě jedna věc, možná, že mají největší poruchovost, ale pokud se nemýlim jsou nejprodávanější značkou ... Navíc nevíš kolik z těch co brečí si to zavinili sami ...
Musíš zvážit k čemu ten notas chceš. Ne se řídit prvotně značkama ... Ke značce bych přihlédl až téměř ke konci ...
Vždy výbírám noťas tak, že si udělam tabulku v excelu, kde srovnám jednotlivé parametry a ceny .... Ono z toho ti úžasně vypadne, kterej je akorát šitý pro tebe Mne vždy vypadl ACER
no tak pokud ho jen chytneš a hned ti spadne tak se nedivim že je pořád v servisu Mám jednu z nejlevnější řady Aspirů a drží mi už něco málo přes rok, musim zaklepat "ťuk ťuk" ale chovám se k tomu jako k drahému přístroji, žádné zbytečné mlacení apod. pokud přijdeš a mrdneš s ním v brašně nebo v báglu hned o zem tak se nedivim že tam něco odchází.
tento účet již není aktivní.
-
- píše často
rexim píše:no tak ja kolem slyším na acer jen chválu a žádné poruchy cca 4lidi
Tak aby ti zmizel optimismus z tváře minulý měsíc jsme pomáhlal s instalací věciček na Ferari. A nejednou se z něj zakouřilo jako z táboráku. Tak samozřejmě reklamace, ale sou tak tak milí a chytří až to občas bolí - prý do něj nalil nějakou tekutinu. Jelikož jsem byl asi půl metru od něj, když k tomu došlo tak si myslím, že tato diagnóza nebyla správná. Tak teď řešíme jak je pořádně pošťourat, ale sou to teda zmetci.
Dell studio 1537
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!
Fujitsu Siemens Esprimo M9400.
ASUS A6
Acer TM 4151 LMi
Nachystej mi uzenáče na snídani jsem zpátky!
je to o stesti.. nikde ti zadarmo nic nikdo neda a tohle jsou znacky ktery davaj za malo penez hodne muziky. na necem se to odrazi a hadej na cem. at uz na kvalite, zpracovani, baterce, displeji proste na vecech ktery nejsou tak na ocich a vetsinu lidi co patraj v tehle cenovej relacich a vubec v tehle vodach nezajmaj. ale urcite to neni tak ze co acer to smejd. ja si kuprikladu koupil thinpad a po dvou hodinach mi odesla wifi.. je to nahoda a asi pravdepodobnost + zalezitosti ohledne servisu.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- píše často
Já nenapsal, že porucha rovná se špatné zacházení
Ale říkám, že způsob jak se k němu chováš dost ovlivní budoucí bucnost
Je to těžký majitelé Asusu budou krýt asus majitélé Dell zas dell ....
Mám kamaráda smál se mi jak blázen, že jsem koupil Acera a že je to šunka:) Přinesl dom svého super nového Asuse a za 4 dny putoval na reklamci ...
To samé vim o kamarádovi s IBM, ale i o lidech s Acerem ...
Takže jak říkám zaměř se na parametry, cenu a ke značce přihlídni ke konci ...
Ale říkám, že způsob jak se k němu chováš dost ovlivní budoucí bucnost
Je to těžký majitelé Asusu budou krýt asus majitélé Dell zas dell ....
Mám kamaráda smál se mi jak blázen, že jsem koupil Acera a že je to šunka:) Přinesl dom svého super nového Asuse a za 4 dny putoval na reklamci ...
To samé vim o kamarádovi s IBM, ale i o lidech s Acerem ...
Takže jak říkám zaměř se na parametry, cenu a ke značce přihlídni ke konci ...