ahoj,
kamarád má nb acer aspire 5920G a chci se zeptat.
Koupil to cca pře 10měsíci a už by chtěl přeinstalovat windows, jelikož tam má nějaké problémy a už mu to někdo kdysi přeinstalovával.
Visty by měl mít na HDD chci se zeptat jak nebo čím popíchnu instalačku?
v biosu jsem nastavil hlavní hdd, ale i tak mi při spouštění nevyběhne instalačka a nic. Je možné, že by si to smazal? jak to zjistím?
Díky moc
5920G přeinstalování
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: 5920G přeinstalování
makoc píše:ahoj,
kamarád má nb acer aspire 5920G a chci se zeptat.
Koupil to cca pře 10měsíci a už by chtěl přeinstalovat windows, jelikož tam má nějaké problémy a už mu to někdo kdysi přeinstalovával.
Visty by měl mít na HDD chci se zeptat jak nebo čím popíchnu instalačku?
v biosu jsem nastavil hlavní hdd, ale i tak mi při spouštění nevyběhne instalačka a nic. Je možné, že by si to smazal? jak to zjistím?
Díky moc
Keby si tvoj priatel prečital navod od notbuku tak by to davno spravil, je tam skrity oddiel s inštalaciov visti PQSERVICE a tu samozrejme nevidí, ked zapneš notbuk a zbadaš na spodu displeja pasik tak stlačiš ALT+F10 a naskoči ti inštalacia-PQSERVICE, ten tvoj priatel ked nainštaloval vistu tak si mal spravit DVDrecovery visti a tiež to je v navode, rozumny človek si prečita navod na obsluhu a potom nema problemi, netvrdim že je nerozumny ale si myslel že ked spravil inštalaciu visti tak už nič mu netreba čitat a potom nevie kam z konopi
Gogo píše:jj, ale bude fungovat jen dokud tam nenacpe jiný operační systém, než ten originál Acer...pak je postup trochu složitější
Ahoj stalo se mi to co jsi napsal v poslední větě. Notebook se z ničeho nic "zamrazil" a po tom už nenaběhl OS. Nešlo to spustit ani v nouzovém režimu. psalo to že chybí soubor NTFS.SYS zkoušel jsem uplně všechno aji způsob ALT+F10 nic nešlo. tak jsem nainstaloval W7. vse se rozjelo akorat mam nějakou Beta verzi. chci zpátky Visty ale nevím jak?? každopádně jsem ztratil všechny Utilitky od Aceru, můžeš mi s tím poradit???