Problem s aspire 8935g
Problem s aspire 8935g
mam problém u par her hlavně RPG že se mi notebook zasekne a vrčí z reproduktoru a nejde odseknout jedině násilně vypnout. Nevím čim to je a jestli to neni na reklamaci.
-
- píše často
S tímhle popisem problému ti nikdo moc nepomůže, leda že by tvůj noťas nesnášel RPG
Takže z gruntu.
-> Dělá ti to jenom při hraní her? Notebook jinak funguje bez problémů? (internet, konvertování videí, správa fotek a já nevim co ještě běžně děláš...?)
-> Zacházíš s notebookem podle manuálu? (dostatek místa pro odvětrávání zespodu, nepřetopená místnost, žádný pády...)
-> Kolik ti toho běží na pozadí? Nemáš milion aplikací s autostartem (icq, skype, steam, toolbary...)
-> Slušnej antivirák jsi taky spouštěl?
-> Nečachroval jsi s taktováním komponentů v PC, nebo nějak sám nezasahoval (jakkoliv) do systému?
-> Jak je to dlouho, co jsi naposledy v počítači uklidil a kolik nepořádku vyprodukuješ instalací/následnou odinstalací softwaru?
Tohle všechno ovlivňuje softwarový zdraví notebooku (až na to zacházení teda). Pokud je všechno z tohohle v pořádku, tak to bude nasvědčovat závadě na hw, a nebál bych se reklamace. Nevim, jakou mají ostatní zkušenost, ale já bych svůj noťas těm vrahům už jen tak nesvěřil (bavim se o Brněnským Acer servisu)

-> Dělá ti to jenom při hraní her? Notebook jinak funguje bez problémů? (internet, konvertování videí, správa fotek a já nevim co ještě běžně děláš...?)
-> Zacházíš s notebookem podle manuálu? (dostatek místa pro odvětrávání zespodu, nepřetopená místnost, žádný pády...)
-> Kolik ti toho běží na pozadí? Nemáš milion aplikací s autostartem (icq, skype, steam, toolbary...)
-> Slušnej antivirák jsi taky spouštěl?
-> Nečachroval jsi s taktováním komponentů v PC, nebo nějak sám nezasahoval (jakkoliv) do systému?
-> Jak je to dlouho, co jsi naposledy v počítači uklidil a kolik nepořádku vyprodukuješ instalací/následnou odinstalací softwaru?
Tohle všechno ovlivňuje softwarový zdraví notebooku (až na to zacházení teda). Pokud je všechno z tohohle v pořádku, tak to bude nasvědčovat závadě na hw, a nebál bych se reklamace. Nevim, jakou mají ostatní zkušenost, ale já bych svůj noťas těm vrahům už jen tak nesvěřil (bavim se o Brněnským Acer servisu)

no ja mam win. 7 v požádku v tomhle se docela vyznám ale nevím proč to dělá jen u určitých her. ale třeba se mi to někdy sekne a zavrčí na sekundu nebo dvě když třeba odpojím přenosný harddisk,nebo mi to udělalo u jednoho programu na pozádí, ale zase se to rozeběhne, pokud to uděla u hry tak se to už většinou nerozeběhne. skoušel sem jiný ovladače ale pokud tam dám jiný než od aceru tak mi naběhne win. a pak jen černá obrazovka
No ovladače tam musí být přímo od aceru jinak pak nastávají problémi měl jsem stím skušenost. Jinak proč ti nejde pár her nebude to spíš tím že je nepodporuje Win 7 ?
Já stímhle mám podobný problém třeba náké hry mi nejdou přes celý display. A s aceru mi napsali že je to nekontabylitou OS. Na vistě to běželo normálně.