Problem s aspire 8935g

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
reny106

Problem s aspire 8935g

Příspěvekod reny106 » 20 bře 2010 17:47

mam problém u par her hlavně RPG že se mi notebook zasekne a vrčí z reproduktoru a nejde odseknout jedině násilně vypnout. Nevím čim to je a jestli to neni na reklamaci.

Doktor D60
píše často

Příspěvekod Doktor D60 » 22 bře 2010 22:57

S tímhle popisem problému ti nikdo moc nepomůže, leda že by tvůj noťas nesnášel RPG :) Takže z gruntu.

-> Dělá ti to jenom při hraní her? Notebook jinak funguje bez problémů? (internet, konvertování videí, správa fotek a já nevim co ještě běžně děláš...?)
-> Zacházíš s notebookem podle manuálu? (dostatek místa pro odvětrávání zespodu, nepřetopená místnost, žádný pády...)
-> Kolik ti toho běží na pozadí? Nemáš milion aplikací s autostartem (icq, skype, steam, toolbary...)
-> Slušnej antivirák jsi taky spouštěl?
-> Nečachroval jsi s taktováním komponentů v PC, nebo nějak sám nezasahoval (jakkoliv) do systému?
-> Jak je to dlouho, co jsi naposledy v počítači uklidil a kolik nepořádku vyprodukuješ instalací/následnou odinstalací softwaru?

Tohle všechno ovlivňuje softwarový zdraví notebooku (až na to zacházení teda). Pokud je všechno z tohohle v pořádku, tak to bude nasvědčovat závadě na hw, a nebál bych se reklamace. Nevim, jakou mají ostatní zkušenost, ale já bych svůj noťas těm vrahům už jen tak nesvěřil (bavim se o Brněnským Acer servisu) :x

reny106

Příspěvekod reny106 » 01 dub 2010 22:27

no ja mam win. 7 v požádku v tomhle se docela vyznám ale nevím proč to dělá jen u určitých her. ale třeba se mi to někdy sekne a zavrčí na sekundu nebo dvě když třeba odpojím přenosný harddisk,nebo mi to udělalo u jednoho programu na pozádí, ale zase se to rozeběhne, pokud to uděla u hry tak se to už většinou nerozeběhne. skoušel sem jiný ovladače ale pokud tam dám jiný než od aceru tak mi naběhne win. a pak jen černá obrazovka

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 02 dub 2010 08:50

No ovladače tam musí být přímo od aceru jinak pak nastávají problémi měl jsem stím skušenost. Jinak proč ti nejde pár her nebude to spíš tím že je nepodporuje Win 7 ? :?: Já stímhle mám podobný problém třeba náké hry mi nejdou přes celý display. A s aceru mi napsali že je to nekontabylitou OS. Na vistě to běželo normálně. :)

Zpět na „notebooky Acer“