HD Klipy -- Help please

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
Nelly
občas něco napíše

HD Klipy -- Help please

Příspěvekod Nelly » 31 říj 2007 23:43

Ahoj, potreboval bych aby mi v pohode a bez sekani chodily Full HD klipy (1920*1080p).... Mam notebook Acer Aspire 5920G - Core 2 Duo GHz, nVidia 8600 GT..... Takze hardware na to snad mam. ALe kdyz to pustim, nejakej full HD klip, tak se bud seka nebo jde hoodne pomalu.... , protoze to tahne cely jenom procesor... Takze resenim je urcite Pure Video od nVidie... ALe kdyz ho nainstaluju, a pustim klip, tak je to porad stejny!! Zadna ikonka Pure VIdea v system tray... .atd... proste nic. Nefacha to. Vim, ze kdyz chci naistalovat normalni drivery od nvidie... musim si sehnat tu upravenou verzi (napr www.laptopvideo2go.com), protoze Acer ma svy ovladace. Neni to s tim Pure Video Decoderem podobny?? Jak naistaluji aby mi spravne sel i na notebooku? Diky moc.... snad nekdo vi....

mbelas
guru

Příspěvekod mbelas » 01 lis 2007 16:00

:D někde v nastavení grafiky by mělo neco bejt ohledně HD videa a akceleraci, jinak zkus kodeky novější, třebas ty starší nepodporují tvoji grafiku. Ja mam integrovanou grafiku a HD klipů jsem měl pár a vše ůplně v poho :wink: :idea: Jinak v čem to přehráváš? ja použival WMP 10 nebo 11 a v poho vše šlo :P

Nelly
občas něco napíše

Příspěvekod Nelly » 01 lis 2007 17:14

A mel jsi datovy tok treba 8500kbps? Ja vim.... ze by to melo jit v pohode... ale nejde proste.... kodeky mam.... videa jsou v H.264..... Mohlo by to bejt taky tim... ze jsou to videa s koncovkou .mkv..... Neni ti tim... ze to podelany mkv neni dobre optimalizovany?? pro Vsitu? (kodeky mam CCCP)

Nelly
občas něco napíše

Příspěvekod Nelly » 01 lis 2007 17:15

Prehravam to ve vsem.... WMP 11... VLC.... atd.... Jak uz jsem rikal... bitrate je tak 8000 kbps.... H264 kodek.....

Zpět na „notebooky Acer“