Extensa 5620 Ati ovladace
Extensa 5620 Ati ovladace
Zdravim. Mozte mi niekto poradit ohladne instalacie driverov na grafiku Ati? Problem je ze priebeh instalacie tvrdi ze nemam hardware od Ati. Skusal som driver z CD aj z ati.com. Bezvysledne. Mam win vista ultimate, skusal som instalaciu aj cez win update, ktory mi oznamil ze drivery su aktualne. Grafika je v VGA rezime, rozlisenie max 800*600, aero nefunguje. Dik vopred za vsetky rady
-
- guru
Ja nevim cim to je ale toto tema se tu velmi casto a neustale objevuje, jestli mas v NB dedikovanou grafiku, tak je vzdy nejlepsi shanet ovladace primo na strankach vyrobce tj. www.acer.cz, tam muzes najit spousty ovladacu
staci si jen vybrat ten spravny, ktery nalezi tvemu NB a to snad nebude zase takovy problem, ne?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Je mi to jasne ale na strankach aceru chyba driver na ATI na win vista!!! Je len na XP. Zaujimave ze na prilozenom CD driver na vistu je. Skusal som aj driver z CD a ten tiez nesiel a ten je od vyrobcu. Teda ak mate niekto grafiku ATI mobility radeon HD2400XT tak dajte tip odkial tahat alebo ako to nainstalovat pls lebo ja uz som potahal vsetko mozne...
Si ze me delas srandu ne? Vzdyt ja mam HD2400 XT a mam Visty i XP a z kama myslis ze jsem vzal ovladace ?
Boze muj
Vidim ze Ti budu muset naservirovat az pod nos:
Win Vista: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/e ... x32x64.zip
Win XP: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/e ... 422_XP.zip
Win Vista: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/e ... x32x64.zip
Win XP: ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/e ... 422_XP.zip
Tak potom v tom pripade, bude chyba nekde na strane HW ...
V mem pripade jsem si nainstaloval Win Vista a jedinne co jsem si doinstaloval byly ovladace chipsetu, grafiku (viz. odkaz) a ctecku pametovych karet. To bylo vse co spravce zarizeni zobrazoval, vse jede jak ma a bez problemu, byt tebou reklamuji NB, urcite to bude HW chyba.
V mem pripade jsem si nainstaloval Win Vista a jedinne co jsem si doinstaloval byly ovladace chipsetu, grafiku (viz. odkaz) a ctecku pametovych karet. To bylo vse co spravce zarizeni zobrazoval, vse jede jak ma a bez problemu, byt tebou reklamuji NB, urcite to bude HW chyba.
No odkedy sa podarili drivery nainstalovat tak ide aj aero a hry idu jak raketa. Inak ten postup instalacie s tou utlitou som nasiel niekde tu nahodou a vidim ze vela userov ma s drivermi od ATI problem takze to asi nebude nahoda. Inak mal som trable aj s mojim desktopovym kompom kde mam HD 2600XT a musel som reinstal OS aby som tam nakopal drivery takze moja buduca grafika urcite nebude od ATI.
Ale na strankach ACERu jsou dvoje ovladace od ATI pro tenhle notebook, jedny mi taky nesli, ty druhy sli normalne - ty vetsi.
Jinak jsem ale stejne nainstaloval Omega drivers, v lightmarku se zvedl vysledek z 27 na 29,2. Ale nejdou mi spustit 3D Marky 03,05. Ani s puvodnima ovladacema, ani s Omega, vam ostatnim jdou?
Jinak jsem ale stejne nainstaloval Omega drivers, v lightmarku se zvedl vysledek z 27 na 29,2. Ale nejdou mi spustit 3D Marky 03,05. Ani s puvodnima ovladacema, ani s Omega, vam ostatnim jdou?