Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No ja taky rad chlastam sam ...
Jo nejak to tady upadlo v zapomneni, pavuciny na stenach a spinavy hajzly ... je treba to tady soudruzi ozivit ...
Sice sem se uz chystal na kute, ale tak jedno Bacardi black s limetkou ...
---
mimochodem, ste nekdo na facebooku? Dneska me tam ukecal jeden kamos a je to docela cool ...
Jo nejak to tady upadlo v zapomneni, pavuciny na stenach a spinavy hajzly ... je treba to tady soudruzi ozivit ...
Sice sem se uz chystal na kute, ale tak jedno Bacardi black s limetkou ...
---
mimochodem, ste nekdo na facebooku? Dneska me tam ukecal jeden kamos a je to docela cool ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
zdravim, vidim ze je nas tu dneska nejak vic
dam si Tullamore, at se na zapocty lip uci
a zvu vas
warp: to je libimseti.cz, uprimne se nedivim, ze se tam damianusovi nechce, me tam tez nikdy nikdo nedostal
mno ale na facebooku jsem... je to ale hodne zmatena stranka, jeste vubec nevim kde co je a ani nejak neni zas tak casu obohatit profil, takze je to u me takove "hole"
dam si Tullamore, at se na zapocty lip uci
a zvu vas
warp: to je libimseti.cz, uprimne se nedivim, ze se tam damianusovi nechce, me tam tez nikdy nikdo nedostal
mno ale na facebooku jsem... je to ale hodne zmatena stranka, jeste vubec nevim kde co je a ani nejak neni zas tak casu obohatit profil, takze je to u me takove "hole"
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
alfah4ns: Libimseti.cz je slizkej imbecilni web pro pubertaky. Facebook je pro trosku dospelejsi lidi ...
ale souhlasim, ze interface je trochu zmateny .... ale docela me to chytlo, je to zabavny komunitni server, kdyz se tam vic lidi dohromady, tak je to fakt docela zabava ...
Sakra, to bude zase zejtra vstavani. To sem chtel jit spat v 11 ...
ale souhlasim, ze interface je trochu zmateny .... ale docela me to chytlo, je to zabavny komunitni server, kdyz se tam vic lidi dohromady, tak je to fakt docela zabava ...
Sakra, to bude zase zejtra vstavani. To sem chtel jit spat v 11 ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Michal27: Jo, to je fakt, to je hodne debilni. Sou to kokoti. Takhle buzerovat lidi ... bez prihlaseni nemuzes vubec prohlizet lidi ... to myslim hodne navstevniku odradi ... zrejme politika soukromi ...
To ti zavidim, ze vydrzis takhle nespat, ja jak nespim 7 hodin tak nevstanu ...
To ti zavidim, ze vydrzis takhle nespat, ja jak nespim 7 hodin tak nevstanu ...
michal27:
ja uz nad tim parkrat premyslel ale nejak jsem nevedel co, tak jsem tam nedal nic
ale jo, neco se tam objevi, sice nevim kdy, ale neboj
EDIT:
muze byt? tohle mi stat jednou v garazi, vubec neprotestuju
ja uz nad tim parkrat premyslel ale nejak jsem nevedel co, tak jsem tam nedal nic
ale jo, neco se tam objevi, sice nevim kdy, ale neboj
EDIT:
muze byt? tohle mi stat jednou v garazi, vubec neprotestuju
mno to jo... to musi zrat jak tank...
a ridit to taky asi nebude zadna sranda...
no nic, dam si jeste jednu tullamore na dobrou noc a ja valim, zitra pisu zapoctovou pisemku, tak drz palce a at ti ten disk trochu pohne
a ridit to taky asi nebude zadna sranda...
no nic, dam si jeste jednu tullamore na dobrou noc a ja valim, zitra pisu zapoctovou pisemku, tak drz palce a at ti ten disk trochu pohne
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“