Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neonacisti jsou fajn, ae tam jsem to nedával, protože cílová skupina se moc neslučovala s tou mojí tématikou. Jinak teda mě to tam celkem vyhovuje a Radek je na komunikaci taky celkem v pohodě. Já se s nim třeba vůbec nehádám - je to jeho blog a píše si tam své názory. Proč bych mu měl jako ostatní nadávat za to, co si myslí, když mi tim nijak neubližuje.Warp10 píše:Vubec nechapu jak muzes mit svuj blog na jeho strankach. To bych si ho uz radsi dal na web ceskych neonacistu ...
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Prej zavreli Torrentspy. Budiz mu zeme lehka. Jednu rundu a minutu ticha za Torrentspy ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Swarm: Jo, to ja chapu, ze se treba nehadate, ale ten clovek je pro me proste prilis velky a militantni egoista, nez abych si cokoliv dokazal dat na jeho web. Pripada mi to trosku jako alibismus. Prece kdyz vidim, jak se nekdo chova k ostatnim, tak to nemuzu jen tak odmavnout se slovy, ze ke me se preci chova hezky ... A ackoliv kazde prirovnani je trochu zavadejici, tak kdyz uz jsme nakousli zminene nacky, tak s tema se taky nekamaradim, prestoze mi nikdy nic neudlali, protoze mam holt tu kliku, ze nejsem cikan ani negr ... Ja bych si treba rad tvoje clanky nekdy precet, ale kdyz vidim domenu myego.cz tak rychle prcham. Este tak tomu trotlovi zvysovat pocty navstev, aby si pak moh nekde ten vul honit triko, kolik lidi denne navstivi jeho stranky ... nevim, jestli nekdo tady ma jeste podobne pocity, ale ja teda jo ...
Tak jisteze nejde zase o buhvijak vaznou vec, ale princip je princip ...
Tak jisteze nejde zase o buhvijak vaznou vec, ale princip je princip ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Warp10: Já ti nevim - já se nemůžu zbavit dojmu, že poslední dobou (aspoň teda co má myego) nic zlýho nějak nedělá. Ty jeho články teda samozřejmě taky nečtu vůbec všechny, ale nemám pocit, že by tam bylo něco extra pohoršujícího proti jiným blogům. Zas jako s nacistama bych ho ještě fakt nesrovnával.
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
warp10 asi mysli clanky stylu kdyz mas AMD a grafiku ATI tak jsi debilni decko a nebo socka a mas na ho*** komp tak samo kdyz nemas windows tak tak jsi teenager co mu to nemysli atd atd.... a to nemluvim o tom ze je pro nej MS buh tak samo intel a nvidia.
Ale zese chapu swarma i spatna reklama je reklam ze
Ale zese chapu swarma i spatna reklama je reklam ze
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
swarm píše:Warp10: Já ti nevim - já se nemůžu zbavit dojmu, že poslední dobou (aspoň teda co má myego) nic zlýho nějak nedělá. Ty jeho články teda samozřejmě taky nečtu vůbec všechny, ale nemám pocit, že by tam bylo něco extra pohoršujícího proti jiným blogům. Zas jako s nacistama bych ho ještě fakt nesrovnával.
No ja sem toho od Hulana moc neprecet, ale to co sem videl me totalne odrovnalo. Take viz diskuze, ktera nedavno probehla na tomhle foru v rubrice odpad a kterou si jiste cetl, ponevadz se te tykala ... , ktera uz je bohuzel smazana, ale kde Mistr prohlasil neco ve smyslu, ja mam vzdycky pravdu a kdo si mysli cokoliv jinyho tak je kreten a pubescent .... no proste narcis jak vysitej ... a z toho co sem cet u nej tak snad jenom jeden uryvek
"Ještě na začátku roku 2000 byl na řadě webů k vidění úvodní rozcestník, kde si člověk zvolil minimálně mezi ASCII, Windows-1250 a ISO-8859-2. Valný důvod pro to nebyl, jen mimořádně staré prohlížeče neuměly autodetekci kódování a práci s ním. Přesto dnes můžete číst stále řadu textů psaných cesky namísto česky. Existují i celé (většinou pubescentní) webíky psané cestinou. Mezi zaostalejšími pubescenty zjevně panuje přesvědčení, že "odborníci nepíší česky, ale cesky". To je naprostá hloupost. "Cesky" píší jen idioti, kteří nejsou schopni zvládnout zápis nabodeníček na klávesnici, a naučili se zapsat jen jednoduché ASCII znaky. Skuteční profesionálové píší už 20 let česky. Je to složitější, dříve to mohlo narazit na určité technické překážky (zvláště u emailu), ale profík si s tím poradil. Psát bez nabodeníček je prostě určitým znakem zaostalosti daného člověka a nikoliv jeho "profesionality". Není to samozřejmě jen černobílé, například drtivá většina PDA má jen QWERTY klávesnici bez horní číslicové řady, takže české znaky je na nich možné psát jen složitě a pomalu s přeřazovačem. Ale při psaní na PC s běžnou klávesnicí a s českou IP adresou moc důvodů pro psaní čistého ASCII není. Lidé píšící za běžných okolností cesky jsou naprostí zoufalci."
Snazil jsem se v tom najit alespon nejakou stopu nadhledu ci ironie, ale on to bohuzel asi mysli vazne .... Nic proti tomu, kdyz si nekdo inteligentne povzdechne, ze lidi nepouzivaj diakritiku, ale takhle zhovadile a militantne komentovat marginalni pseudoproblem muze asi jen opravdove hovado ...
A kdyz se premluvim zmacknout na klavesnici par hacku a carek, tak si pripadam jako opravdovej IT profik .... A opravdu si nemyslim, ze by nekdo nepsal diakritiku proto, aby si pripadal jako profik, ale proste proto, ze lidi sou liny .... a taky proto, ze psat bez diaktritiky je pro vetsinu lidi asi tak 2x rychlejsi, coz se zrovna na diskuznich forech hodi a coz mu tam taky lidi psali v diskuzi, divim se, ze jim to taky nesmazal ...
No a rubrika sex, to uz snad nema ani smysl komentovat. Takovou smes narcistni sebeonanie, exhibionismu a cynismu napsanou ve stylu nekvalitniho braku sem nevidel ani v nejhorsich uryvcich z knih Henryho Millera, jenze ten to nemyslel ani z poloviny vazne ... . Nevim kdo jinej, nez ti zaostali pubescentni, ktere jak neustale zduraznuje, tolik nesnasi, tohle muze cist.
Ja vim, ze zase nejde o tolik a clovek si toho nemusi vsimat, ale mit svuj blog na strankach takovyho cloveka vedle takovejhle slatanin by mi asi trosku vadilo ... trosku hodne ... Dal uz bych to neresil, je to plytvani slovy ...
Naposledy upravil(a) Warp10 dne 09 dub 2008 22:17, celkem upraveno 3 x.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako ono si stačí přečíst právní upozornění serveru a je to hned jasné:
Všechny články publikované na webu MyEgo.cz jsou zásadně jen a pouze subjektivním názorem autora článku na danou skutečnost či problematiku, popřípadě se jedná o dílo fikce. Tento subjektivní názor či fikce nemusí nezbytně nutně odpovídat objektivní realitě, nemusí nezbytně nutně pokrývat veškeré možnosti a nuance dané problematiky a nemusí být ani kompletní a úplný.
Nezakládejte prosím na těchto informacích vaše rozhodnutí, naopak vám vždy doporučujeme používat vlastní hlavu a prozkoumat co nejvíce jiných nezávislých zdrojů (tip: hledejte na google.cz).
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Seru na Hulibrka, dam si pivo ... A jedno romanticke probuzeni vibratorem ...
Spíš by si měl jít koupit na root.cz tričko "Mám poruchu osobnosti". Dřív se stávalo, že měl i dobré články co se dali číst, ale poslední měsíce jsou to opravdu pouze subjektivní kecy, nikterak nepodložené technicky a povětšinou, kdo se opováží říct něco ve smyslu, že nemá pravdu, ač psáno "česky" a bez urážek, poslední co si z jeho webu přečte je.
Třeba, že MS drží Monopol, kdekoliv kde nastane situace, kdy se zvažuje přechod jinám, přispěchá s nabídkou, kterou nelze odmítnout. To prostě je naprosto v pořádku dle Hulána. Když Nvidia se svoji FX 5xxx serii naprosto hořela, špatná architektura, teploty, nízký výkon, on jej vyzdvihoval do nebes !! A tehdá konkurenční mnohem lepší Radeony zdrbal. X1900 to samé výkon vyšší než konkurence, nevadí v 3D Marku je přece serie GeForce 7xxx lepší. Serie 8xxx a najednou je 3D mark naprosto neobjektivní test, protože v něm je lepší zase ATI. Procesory od AMD hned zdrbat. Pokud mu na to zareagujete bez toho aniž byste napsali INTEL Rulezz tak to smaže.
Dřív se to OBČAS dalo číst. Ale ty subjektivní kecy co tam teď vede, to je ztráta času. Swarmův Blog je snad jediný co se na Myego.cz dá číst. Sic s článkem o MAC OSX nesouhlasím, spoustu problémů co s Swarm popisoval jsem neviděl. V Akci vidím MAC OSX každý den. Jediný co jsem opravdu mohl potvrdit, nemá profily pro externí monitory.
Teď si dám opravdu vychlazenou Plzeň.
Váš pobyt na tomto soukromém webu byl analyzován jako nežádoucí. Sbohem.
Třeba, že MS drží Monopol, kdekoliv kde nastane situace, kdy se zvažuje přechod jinám, přispěchá s nabídkou, kterou nelze odmítnout. To prostě je naprosto v pořádku dle Hulána. Když Nvidia se svoji FX 5xxx serii naprosto hořela, špatná architektura, teploty, nízký výkon, on jej vyzdvihoval do nebes !! A tehdá konkurenční mnohem lepší Radeony zdrbal. X1900 to samé výkon vyšší než konkurence, nevadí v 3D Marku je přece serie GeForce 7xxx lepší. Serie 8xxx a najednou je 3D mark naprosto neobjektivní test, protože v něm je lepší zase ATI. Procesory od AMD hned zdrbat. Pokud mu na to zareagujete bez toho aniž byste napsali INTEL Rulezz tak to smaže.
Dřív se to OBČAS dalo číst. Ale ty subjektivní kecy co tam teď vede, to je ztráta času. Swarmův Blog je snad jediný co se na Myego.cz dá číst. Sic s článkem o MAC OSX nesouhlasím, spoustu problémů co s Swarm popisoval jsem neviděl. V Akci vidím MAC OSX každý den. Jediný co jsem opravdu mohl potvrdit, nemá profily pro externí monitory.
Teď si dám opravdu vychlazenou Plzeň.
tento účet již není aktivní.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Damianus: Pivo nebo to druhy ? ... Nebo oboji ...?
Tak na zdravi ! Popojedem chlapi ...
maxxz: Boze tak on i blokuje a maze prispevky lidi, co s nim nesouhlasi? To je fakt magakokot ... To nedelal ani Jan Culik na Britskych listech a ze mu tam lidi nadavali fakt hodne a sproste ....
Boze ja mu tam snad napisu "Hulane, si kokot" abych dostal svuj osobni ban od Velkeho Radka a moh si ho nechat zaramovat ...
Tak na zdravi ! Popojedem chlapi ...
maxxz: Boze tak on i blokuje a maze prispevky lidi, co s nim nesouhlasi? To je fakt magakokot ... To nedelal ani Jan Culik na Britskych listech a ze mu tam lidi nadavali fakt hodne a sproste ....
Boze ja mu tam snad napisu "Hulane, si kokot" abych dostal svuj osobni ban od Velkeho Radka a moh si ho nechat zaramovat ...
Naposledy upravil(a) Warp10 dne 09 dub 2008 21:58, celkem upraveno 3 x.
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“