Nejmenší notebook
Nejmenší notebook
Může někdo doporučit co nejmenší a nejlehčí notebook při zajištění potřebné konektivity (WiFi, BT...). Nemusí mít žádnou mechaniku jen USB.
-
- občas něco napíše
toshiba libretto U100-105 http://notebook.cz/__/,clanky,predstave ... index.html
To Prometka:
to libretto je hodně dobrej notes jen nevím jestli toshiba je dobrý výrobce (mám NB Acer a IBM) a cena je hodně příznivá na tom odkazu je 52 tis. Ta cena je s dok.station? Jaká je reálná vydrž na baterie při práci typu Word a Internet? Intel Pentium M 753 ULV je Centrino (mám v notesu M760 a tam je napsaný Centrino) ?
To Puppy:
X60 vypadá dobře ale jeho váha proti libretto je výšší a TFT je taky větší s tím i rozměry, ale zase je to IBM. Co bys doporučil ty?
Ještě obecně např. Jornada 680 je velikostně super, ale je to PocketPC a výkon nic moc a je starý z tohohle odvětví nevíte něco doporučit, ale nechci (nemusí) být dotyková obrazovka, ale komplet klávesnice tak jak má ta např. ta Jornada 680. Dík za pomoc
to libretto je hodně dobrej notes jen nevím jestli toshiba je dobrý výrobce (mám NB Acer a IBM) a cena je hodně příznivá na tom odkazu je 52 tis. Ta cena je s dok.station? Jaká je reálná vydrž na baterie při práci typu Word a Internet? Intel Pentium M 753 ULV je Centrino (mám v notesu M760 a tam je napsaný Centrino) ?

To Puppy:
X60 vypadá dobře ale jeho váha proti libretto je výšší a TFT je taky větší s tím i rozměry, ale zase je to IBM. Co bys doporučil ty?
Ještě obecně např. Jornada 680 je velikostně super, ale je to PocketPC a výkon nic moc a je starý z tohohle odvětví nevíte něco doporučit, ale nechci (nemusí) být dotyková obrazovka, ale komplet klávesnice tak jak má ta např. ta Jornada 680. Dík za pomoc
-
- občas něco napíše
To mobil-man:
Krásné....... na to jsem se neptal.
Centrino je označení technologie procesoru pro nízkou spotřebu. Ptal jsem se na rozdíl mezi číselným označením 753 ULV a M760 a jestli je to centrino proto, jestli má úsporu energie.
Na otázku se dává odpověď a pokud odpověd nemáš, nebo neznáš tak nepoučuj ostatní o ultramobilních zařízeních a podobných bludech
To leon:
Kromě toho by tam mělo být ještě řízení spotřeby. Ty taky neporadíš?
Krásné....... na to jsem se neptal.

Centrino je označení technologie procesoru pro nízkou spotřebu. Ptal jsem se na rozdíl mezi číselným označením 753 ULV a M760 a jestli je to centrino proto, jestli má úsporu energie.
Na otázku se dává odpověď a pokud odpověd nemáš, nebo neznáš tak nepoučuj ostatní o ultramobilních zařízeních a podobných bludech

To leon:

-
- guru
To Puppy:
Už jsem poslal poptávku po IBM X60s, ale bez dok. station kde je mechanika protože se to cenově nevyplatí já ho mám za 52t. s mech. stojí 68t. a pokud koupím externí mech ne IBM což je podle mě jedno tak za ni vyhodím tak 5t.
Můžeš mi poradit ještě s tím Jornada PocketPC nikde je nemájí. Ještě mě napadlo řešení Sony Vaio U50-U70, ale zase než to poskládáš.
Už jsem poslal poptávku po IBM X60s, ale bez dok. station kde je mechanika protože se to cenově nevyplatí já ho mám za 52t. s mech. stojí 68t. a pokud koupím externí mech ne IBM což je podle mě jedno tak za ni vyhodím tak 5t.
Můžeš mi poradit ještě s tím Jornada PocketPC nikde je nemájí. Ještě mě napadlo řešení Sony Vaio U50-U70, ale zase než to poskládáš.
-
- občas něco napíše
-
- guru
Zase X60s opravdu vypada jako pocitac (puvodni clanek zde). Ve srovnani s ostatnim se to stale da pouzivat.
Wlanman píše:To leon:
ptal jsi se jestli Pentium M ULV je Centrino a ja se Ti na to snazil dpovedet ... takze jeste jednou upresnuji ... Centrino je ochranna znamka pro 3 komponenty od spolecnosti Intel (viz vyse) ... Pentium M vcetne variant LV a ULV muze mezi tyto komponenty patrit a notebook s timto procesorem muze byt oznacen znackou Centrino jen v pripade, ze vedle uvedeneho procesoru obsahuje take chipset Intel a WiFi modul Intel ... pokud by byl chipset napr. ATI nebo WiFi modul napr. Broadcom tak jiz vyrobce NESMI dat na notebook znacku Centrino i kdyz v nem bude procesor Pentium M (LV/ULV). Pokud jeste neco neni jasne, rad doplnim.
Pokud si se ptal na rizeni spotreby, ktere se mimochodem neoznacuje Centrino ale SpeedStep (ono je v tom procesoru vice veci pro usporu energie, ale SpeedStep je nejdulezitejsi)... tak na to tedy odpovidam take ... ANO vsechny procesory Pentium M vcetne tech s garanci LV a ULV jsou vybaveny technologii SpeedStep.
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“