Zdarim vsechny a mam tento problem:
Rozhoduji se mezi temito dvema notebooky z USA za cenu Vostro1400 1.234USD a Inspiron1420 1.285USD.
Konfigurace:
procesor: C2D 2GHz T7300 oba
LCD: vostro 14.1 XGA+ with True Life x glossy 14.1 (1440x900)
Pamet: 2GB oba
HDD: 160GB 5400RPM oba
DVD:8x palirna oba
Video: 128MB GF 8400M GS oba
wifi: vostro g mini card x N mini card
bluetooth interni oba
camera :2MB oba
baterie: 56WHr 6ti clankova oba
brasna: vostro nema, inspiron ma kraaasnou
a ted: ZARUKA - vostro 2 Year limited hardware warranty with next business day on-site service oproti inspironu 2 Year In-home service, parts + labor, 24*7 phone support.
Prevest dell z jednoho kontinentu na druhy viz http://www.dell.com/content/topics/reft ... ki=0&s=dhs
neni problem. Otazka jak v pripade techto zaruk??? Ma s tim nekdo zkusennost? Pripadne ktery tedy vybrat??
Moc diky za pomoc a zkusennosti ostatnich.
Dell Vostro1400 x Inspiron 1420, ktery z nich???
vostro 1400 a inspiron 1420 je ten isty notebook akurat v inej konfiguracii.
takze je len na tebe ci chces tasku alebo radsej lepsiu zaruku alebo ktoru vistu radsej. lcd su rovnake u oboch. u inspironu si mozes vybrat farbu a u vostra nie (len cierna). vostro zas mozes do 30dni vratit ak nebudes spokojny a nebudes tam mat nahadzanu kopu trial verzii softov ktore nebudes potrebovat.
ja by som bral radsej vostro koli zaruke. NBD onsite sa v CR ponuka takze by nemal byt problem.
takze je len na tebe ci chces tasku alebo radsej lepsiu zaruku alebo ktoru vistu radsej. lcd su rovnake u oboch. u inspironu si mozes vybrat farbu a u vostra nie (len cierna). vostro zas mozes do 30dni vratit ak nebudes spokojny a nebudes tam mat nahadzanu kopu trial verzii softov ktore nebudes potrebovat.
ja by som bral radsej vostro koli zaruke. NBD onsite sa v CR ponuka takze by nemal byt problem.
ja by som bral vostro, osobne sa mi zda cierna farba krajsia ako siva, strieborna. Vostro by malo mat vacsiu odolnost ako inspiron (aspon som to nenasiel v info o inspirone)
Odolnost
Notebooky Vostro jsou schopny odolat nástrahám vašeho pracovního dne díky RoadReadyTM odolnosti a trvalé spolehlivosti. Mimořádně odolná vnější konstrukce ze slitiny hořčíku zvyšuje pevnost bez zvýšení hmotnosti
StrikeZone -TM technologie pohlcování nárazů pomáhá chránit klíčová data na vašem pevném disku
Mylarová® utěsněná klávesnice je lépe chráněna proti prachu a polití
Spolehlivost systému testována více než 13 000 hodin
Naposledy upravil(a) snickers dne 30 črc 2007 19:37, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
inspiron 1420 tiez.
Dell didn't skimp on the design materials, though. Unlike the previous Dell E1505 (Core 2 Duo), which was encased in ABS plastic, the 1420's chassis is housed in magnesium alloy. It's a sturdier material that's typically found on business laptops and high-end ultraportables.
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2150869,00.asp
Dell didn't skimp on the design materials, though. Unlike the previous Dell E1505 (Core 2 Duo), which was encased in ABS plastic, the 1420's chassis is housed in magnesium alloy. It's a sturdier material that's typically found on business laptops and high-end ultraportables.
http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2150869,00.asp