Dell Vostro 1700
Dell Vostro 1700
Vybírám notebook (teda mám už asi vybraný) Dell Vostro 1700, nakonfiguroval jsem si ho celkove s dani na 51000. (C2D2,4, 3GB RAM, 320 GB, GF8600 GT) První kandidáti byli ASUS M51SN-AS014C a jeste nejaka ta Toshiba... v cenove relaci asi kolem 25000. Poté jsem ale zabrousil na rakouske stranky dellu...a vida nakonfiguroval jsem si ten stejnej notebook v prepoctu za 21500 (s dani kterou tam maji 20%). Cumel jsem na to a vzhledem k tomu ze mam v rakousku kamarada, tak by snad nemel byt problem s tim ze bych si k nemu pro nej dojel. Sice tam budou nemecky visty ale to mi zas za tu cenu tak nevadi. Co na to rikate? Nemuze byt treba v tom nejaky hacek? Nic divnyho jsem zatim nenasel. DIKY predem za odpovedi.
v prvé řadě si vem 3 letou NBD záruku, ta ti bude platit i u nás
ta Vista, pokud bude Ultimate, tak si češtinu můžeš přidat, nebo si sehnat české instalační média té dané verze, kterou budeš mít v rakouštině (němčině, říkali jsme tomu tak na střední... ) a Vistu aktivuješ tím key co je zespodu...
neboj se na český Dell poslat mail, nebo jim zavolat, třeba tě to vyjde nastejno...podle konfigurátoru se vůbec neřiď
ta Vista, pokud bude Ultimate, tak si češtinu můžeš přidat, nebo si sehnat české instalační média té dané verze, kterou budeš mít v rakouštině (němčině, říkali jsme tomu tak na střední... ) a Vistu aktivuješ tím key co je zespodu...
neboj se na český Dell poslat mail, nebo jim zavolat, třeba tě to vyjde nastejno...podle konfigurátoru se vůbec neřiď
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
- občas něco napíše