A dojet k nemu, aby sis to s nim vyridil? Jiste neudal aukru pri registraci pravdive jmeno a realnou adresu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tak to asi jsem ten blázen.Nemám v notebooku potřebu cokoliv taktovat.Buď si koupím notebook co má nadstandardní výkon už v základu nebo mám doma stolní PC,které v klidu přetaktuji.Asi tak to vidím.Deegr píše:Nechápu, proč se bránit taktování, pokud teploty máte ok. přetočení grafiky z 680/900Mhz na 820/1000Mhz mi jede Battlefield 3 beta podstatně plynuleji,hlavně na té mapě Caspian Border. Bez OC padalo FPS i pod 30FPS, s OC mi to jede kolem 32-40 FPS. Je to znatelně plynulejší. Prostě vyšší výkon zadarmo (tedy skoro,zvýší se o něco odběr energie).
Za vše mluví navýšení výkonu třeba v 3DMarku 11. Ze standartních 3200 na 3900,tedy o 20% lepší výsledek, nebo ve hrách o 20% lepší FPS, pokud jede grafika na 100%,což u BF3 jede vždy, což znamená,že místo 30FPS budu mít 36FPS,místo 25FPS, 30FPS. Jen blázen by nechtěl mít plynulejší hru a že se zkrátí životnost čipu? Desktop verze jedou standartně na 900Mhz,takže 820Mhz mu asi nijak neubližuje, což svědčí i teplota, která se ani s OC nedostane přes 85°C po hodině hraní.
Já ti nevim, ale připadá mi, že grafické karty odcházejí jak na běžícím pásu a nejde jen o vadné GF8.Deegr píše:Životnost grafické karty se OC nijak nesníží, pokud neberete, že místo deseti let se sníží na 8 let.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů