s dovolením vstoupím do tohoto thredu, neboť se to přímo týká daného typu ntb. Kámikovi se naskytla možnost, že by mu segra mohla "p*DELLa" poslat z emeriky. Nabídl mi, že bych se mohl také přidat. Takže sme vybrali takového krasavce:
C2D T7250 2.0GHz 800Mhz 2MB
Vista Business
15.4 WXGA+ 1440x900 LCD Display w/TrueLife
2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz, 2 DIMM
8X CD/DVD Burner w/ double-layer DVD+R write capability
GF 8600M GT 256MB
Dell Exclusive MediaDirect Instant Play Software Application
Intel PRO Wireless 3945 802.11 a/g Wi-Fi Mini Card
Dell Wireless 355 Bluetooth Internal (2.0 + Enhanced Data Rate)
Integrated 2.0 mega pixel Web Camera
160G 5400RPM SATA Hard Drive
+ 85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
+ 56 WHr 6-cell Lithium Ion Additional Battery
+ Dell Travel Remote Control, IR - nechutně drahej 60$
.. 2 Year Limited Hardware Warranty with Next Business Day On-Site Service To vše za 1445$, což při kurzu 18,631(31.10.2oo7) mile potěší.
__1) Co se týká konfigurace, je ta Intalácká wifina lepší(citlivější) než ty ostatní nabízené? Nebo je lepší si vzít tu od "p*DELLa".
__2) Je tato dvouletá záruka v pořádku? A hlavně uplatním ji zde v ČR? Někde jsem tu četl, že ano. Nebo si ji budu muset zde kupovat? Pardon, jestli sem blbě informován.
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Momentálně nás trápí trochu doprava, daně a CLO. Šlo by, že kdyby to segra rozbalila a poslala to ve stejném polystyrenovém boxu, ALE v jiné krabici? Prostě rozbalené, že by to už nebyla věc pro komerční použití, čili by teoreticky nemohli říct, že by se ntb daly prodat dále a my nemuseli platit nic. Snažil jsem se něco najít o těchto věcech a pochopil jsem to tímto způsobem.
__2) Od čeho bych teda bych odproštěn? CLO, daň.
__3) Dopravu bych už nějak pojistil, jen by mě zajímalo jestli by bylo lepší poslat ty booky 2 dohromady a nebo každý zvlášť?
Jestli jsem něco zapomněl, prosím o upozornění. Předem smekám za informace
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)