Příspěvekod sad47 » 31 led 2007 00:54
Je jasne ze sa vseobecne Asus nemoze porovnavat s HP alebo Lenovo od IBM. Ale ja si myslim ze ide prave o ten pomer vykon/cena co ovplyvni mnoho ludi.
Porovnaniu s Acerami sa radsej ani nevenujem.. acery neznasam takze aj keby som chcel nieco pochvalit (sice aj tak nie je co..) tak nemozem. Asi to vidim ako vacsina ludi: Acer proste na Asus vacsinou(!) nema.
Dalsia vec, kt. tu este nikto nespomenul (teda skor okrajovo) je niekedy az priepastny rozdiel medzi triedami. Teraz budem hovorit o Asusoch (najvacsie skusenosti) ale plati to podla mna pri kazdej znacke:
Ak si kupite notes za 20000 asi tazko ho mozte porovnavat s tym za 80000..
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Teda chcem sa dostat k tomu co koluje o chladeni a asusoch - to s nekvalitnym chladenim maju iba niektore rady (mnozstvo A6tiek - a hlavne s Turionom) o com sa docitate pomaly na kazdom fore. Napr. moja A8 NEma absolutne ziadny problem s chladenim (ani disk, ani procak). Co sa tyka kvality vyhotovenie je na tom Asus rozhodne najlepsie v svojej kategorii (o5 nie je na mieste porovnavanie s HP napr.). Podla mna ma dokonca vymakanejsi design ako vacsina vyrobcov.
2maxxz:
Prva kategoria sedi aj u mna... a v tej druhej si zrejme iba omylom
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
dal Asus na posledne miesto kam patri samozrejme Acer.. kludne sa oprav
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Lenovo ThinkPad SL410
Intel® Core 2 Duo P7570 (2.26GHz,1066MHz,3MB), 2x2GB DDR3 1067MHz,ATI Mobility Radeon 4570 256MB (VGA,HDMI) , Seagate 320 GB/5400rpm/sata2, DVD±RW DL, WiFi, BT, 6 Cell Battery, Win 7 Pro 64bit