NTB- 2useri, shodne nastaveni, jak?

notebooky Asus a vše kolem nich
TomBiker
píše často

NTB- 2useri, shodne nastaveni, jak?

Příspěvekod TomBiker » 07 říj 2008 18:54

Budete znit blbe. Ale vlastnim asus f3k a do teto doby jsem mel pochopitelne jen jeden account. Jenze na skole za boha nemuzu v mim accountu nainstalovat certifikat pro pristup na wifi, ale na skole hodlam bejt na netu, tudiz nevim proc ale napadlo me zridit 2. account, kde kupodivu certifikat nainstalovat sel, ikdyz kazdej tvrdi ze na visty 64 nejde:) No ale nastal dalsi problem. 2 accounty pro jednoho usera prinasi problemy. Treba takovej mail. Mam teda 2 accounty a chci, aby mailovy klient byl stejne pristupny v obou. Takze kdyz se pripojim ve skole z 2. accountu aby pracoval uplne stejne jako v prvnim accountu. da se to nejak udelat? protoze uz to vidim, vybranou postu v 1. accountu pak neuvidim v tom 2hym, coz je pekne blby- mit takto rozdelen comp: skola/zbytek sveta je pekne na....

entropy
píše často

Příspěvekod entropy » 07 říj 2008 21:24

no a... co toho mailovýho klienta v obou profilech nakonfigurovat tak, aby měl úložiště někde mimo uživatelský data (ne pod userem, čert ví jak je to ve vistách, prostě někde mimo to, co je pod xp-čkama obvykle v c:\documents and settings\<user>). teoreticky by to fungovat mohlo, ale jestli prakticky... to by mě taky zajímalo 8)

TomBiker
píše často

Příspěvekod TomBiker » 09 říj 2008 10:50

jo to zkusim, to by mohlo zafungovat, ale jeste jedna otazka. Napadla me jedna vec. Problem je totiz ze mam teda 2accounty (TomBiker a WIFI). A na tombikerovi mi nejde nainstalovat certifikat nutny pro nastaveni pripojeni k wifine. ale na accountu wifi tak lze a tudiz se odtamtud pripojim. Kdybych vedel kam se ty certifikaty instaluji, nebo jak to fungeje a pokud by se to nejak dalo prekopcit z toho accountu wifi do accountu tombiker bylo by to vyreseny. nevite, da se to nejak takto poresit? diky

Zpět na „notebooky Asus“