odešel HDD
odešel HDD
zdravím, otec má X51L a včera mu asi odešel HDD. Projevuje se to tak že ihned při bootování to napíše že je HDD potřeba restartovat ctrl alt del . Tak jsem zkusil recovery dvd a v polovině to napsalo přes celou obrazovku ERROR. Tak jsem to zkusil znova a najelo to k výběru co chci obnovit a pak zase ERROR, myslíte že je to na reklamaci?
Acer Aspire 6920G-582G32MN C2D T5800/1x2GB/1x320/16''WXGA GF9500/WF/BT/FP/cam/VHP
Tak mi bylo odpovězeno tohle:
Dobrý den
Dekujeme Vám, že jste se rozhodli kontaktovat ASUS zákaznický servis.
Mé jméno je Mirek a dnes Vám budu asistovat.
Pokud se pri startu a nebo pri instalaci OS objevuje cerveny napis ERROR je zapotrebi do notebooku nahrat novy BIOS. Ten najdete na nasem webu.
Tak jsem stáhnul bios verze 205, vypálil na cd-rw v biosu nastavil bootování z dvd-rom a nic se nedělo. A pak jsem mu odpověděl tohle:
Dobrý den,
bios se zdá v pořádku, já myslel bootování DVD Recovery. To se v polovině zastaví a napíše error, vždyť jsem si v biosu změnil i bootování z dvd mechaniky.
Dobrý den
Dekujeme Vám, že jste se rozhodli kontaktovat ASUS zákaznický servis.
Mé jméno je Mirek a dnes Vám budu asistovat.
Pokud se pri startu a nebo pri instalaci OS objevuje cerveny napis ERROR je zapotrebi do notebooku nahrat novy BIOS. Ten najdete na nasem webu.
Tak jsem stáhnul bios verze 205, vypálil na cd-rw v biosu nastavil bootování z dvd-rom a nic se nedělo. A pak jsem mu odpověděl tohle:
Dobrý den,
bios se zdá v pořádku, já myslel bootování DVD Recovery. To se v polovině zastaví a napíše error, vždyť jsem si v biosu změnil i bootování z dvd mechaniky.
Acer Aspire 6920G-582G32MN C2D T5800/1x2GB/1x320/16''WXGA GF9500/WF/BT/FP/cam/VHP