Asus G73JH
-
- píše často
hmm, zajímavá recenze, tolik superlativů v jedné recenzi jsem snad jěště nikdy neviděl. Doufám, že byla recenze objektivní a ne zaplacená...
každopádně mám jasno, až bude v prodeji tak jdu do něj, je to sice víc peněz, než jsem chtěl do notebooku znovu vrazit, ale vypadá to že tahle investice bude stát za to
každopádně mám jasno, až bude v prodeji tak jdu do něj, je to sice víc peněz, než jsem chtěl do notebooku znovu vrazit, ale vypadá to že tahle investice bude stát za to
-
- píše často
Hm...jednostrannější recenzi jsem dlouho nečetl.Fraška.multipytla píše:hmm, zajímavá recenze, tolik superlativů v jedné recenzi jsem snad jěště nikdy neviděl. Doufám, že byla recenze objektivní a ne zaplacená...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
dotaz
Tak me tak napadlo. Kdyz budu mit 2 A4 vedle sebe (treba nejaky clanek) na tomto 17 " HD displayi da se to normalne precist?
Nikdy jsem takovy display nevidel, tak me to zajima. Jinak si k tomu pripojim display co ma 1680x1050.
Zdravim
Nikdy jsem takovy display nevidel, tak me to zajima. Jinak si k tomu pripojim display co ma 1680x1050.
Zdravim
MacBook 2.2 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB 667 MHz SDRAM, 320 GB HDD; FS Amilo Pi1556 (upravene chlazeni ale jsem stejne zvedav kdy odejde nadobro ; Cekam na novy MacBook Pro a prozatim to vypada na Asus G73JH
tak jsem ted kouknul na asus.as a v nabidce je dalsi G73JH ale s nizsim rozlisenim 1680x1050 coz mi prijde na 17" idealni, takze jsem rozhodnut...
Co myslite?
Co myslite?
MacBook 2.2 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB 667 MHz SDRAM, 320 GB HDD; FS Amilo Pi1556 (upravene chlazeni ale jsem stejne zvedav kdy odejde nadobro ; Cekam na novy MacBook Pro a prozatim to vypada na Asus G73JH
-
- píše často
Notebook bude skladem až v dubnu.Bez záruky.multipytla píše:hmm, tak jsem zjišťoval dostupnost G73 v ČR a vypadá to, že si jěště minimálne 3 týdny počkám
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
-
- píše často
vysiel test na notebookreview.com. G73jh dopadla dost dobre.
Tak nám nějak podezřele stoupá cena tohoto modelu,že? Oficiální MC bude od 20.4. 1799 eur.Nějak mám velkou srandu z té ceny 29.9k na Mironetu,Czechcomputeru a dalších shopech.Je to fraška.
PS:navíc se ani do Čech zatím nedostal do prodeje .(na Slovensku už prodali 30 kusů)
PS:navíc se ani do Čech zatím nedostal do prodeje .(na Slovensku už prodali 30 kusů)
Koukněte na tohle http://www.alza.cz/asus-g73jh-ty084v-d158930.htm Podle mě úplně ideálně sestaveno. Vím že ten procák bude brzdit a rozlišení taky nic moc, ale ta cena je super.