PRO64JV-JX558V (N61JV) Problém s televizním příjmem.

notebooky Asus a vše kolem nich
ziki
občas něco napíše

PRO64JV-JX558V (N61JV) Problém s televizním příjmem.

Příspěvekod ziki » 16 pro 2010 22:26

Jsem novým majitelem N61JV vše OK, jenom se mi nedaří zprovoznit příjem televize.
Programy se vyhledají, zvuk je v pořádku a nedaří se obraz, Asi slabý signál, Připojil jsem několik antén s různým ziskem a nic. Připojil jsem domovní rozvod signálu Dvbt a objevilo se chybové hlášení že nebyl nalezen žádný signál. Samozřejmě televize na stejném svodu funguje.

Máte někdo nějakou radu?

Díky Ziki

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 17 pro 2010 06:49

To opravdu nekdo koupil takovy konfig za takove penize? :roll: :)
Ovladace mas asi nainstalovane primo z webu Asus, ze?
Asus ROG Strix G18

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 17 pro 2010 15:49

tvoju narazku na config som nepochopil, kazdy si kupi co sa jemu paci a vyhovuje a kolko ludi kupuje vecsie blbosti tak co .
Stiahni si program ProgDVB podla verzie tvojeho OS - maju tam aj free verziu na homepage ktoru vygooglis , nainstaluj, malo by ti to najst tv tuner ak ma spravne drivery atd., coz asi ano ked ide zvuk a potom cez prog dvb daj blind search a nechaj ho hladat malo by naladit dostupne MUXy a aj fungovat - ak by nie, aktualizuj drivery z webu asusu , ked nebude ta ista verzia tak v spravcovi zariadeni odinstaluj TV tuner a restartuj PC budto sa nainstaluje znova sam alebo si ho nainstalujes ty manualne s pomocou drivera zo stranky asusu .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

ziki
občas něco napíše

Příspěvekod ziki » 20 pro 2010 18:45

Díky za odpověď. Povedlo se, vše OK.

:D

jimmyx

Příspěvekod jimmyx » 24 pro 2010 12:37

....ja tiež plánujem tento notebook,teraz mám už dosluhujúci Acer a už nestíha,takže tento ,, modílek,, by mala byt oproti Aceru raketa.
A tiež nechápem tu poznámku o tom ako toto niekto za te prachy može kúpit.
Ked som porovnával notebooky Asus,tak mi tento najviac vyhovuje,teda hlavne myslím že procesor dostatočne silný,ramka 6G je majviac čo som našiel,grafická karta myslím že rovnako slušná a dalšie pozitíva, 16 LCD, USB 3.0,HDD so 750G a 7200otáčok je myslím tiež viac ako ponúkajú ostatný,samozrejme aj hybrid Tv karta už inštalovaná je plus aj ked mám vlastnú Aver TV hybrid kartu
Výdrž na bateríí neriešim nepotrebujem ani prenášat,tak dúfam že pri bežnej manipulácii nehrozí že sa zlomia pánty,alebo kryt,prípadne niekde som zachytil že klávesnica sa prehýba pri písaní,ale dufam že je to v norme,žiadny extrem.

Ale stále by som mal dost otázok pre človeka čo ho už vlastní,te popisy na stránkach (Alza,CzechComputers,Asus.as) sú ako cez kopírak,ale aj tak by ma zaujímalo,ako je to s Express Slotom,čítačkou kariet(na YouTube som ho videl na videu a tam sa mi zlado že bola len tá čítačka na lavej strane a tak proste konktrétne pocity z tohoto modelu,spokojnost nespokojnost,nejaké chyby alebo možno poradit lepšiu alternatívu.

THX

Zpět na „notebooky Asus“