Asus eee 1215b
Asus eee 1215b
Dobry den. Chcel by som vas poziadat o radu, mam v umysle kupit tento model mininotebooku: http://datacomp.sk/asus-eee-pc-silver-1 ... 04607.html ale mam obavu z toho procesoru, dokoze ten amd ontario c-50 prehrat aj take full hd video bez problemov alebo to uz bude sekat?? Dakujem za odpoved
Tam som uz smeroval par dotazov, ale bohuzial dany notas uz stiahli z eshopu tak si musim vyhliadnut iny, a ked sme uz pritom aky konkretny prehravac zvlada DXVA? napr media player clasic? A dakujem za skoru a pozituvnu odpoved
PS: Napadol ma este jeden dotaz, predpokladam ze 1gb ram bude asi na win7 hodne malo, takze tam bude musiet dokupit este aspon 1gb a ten dotaz teda ze ci tam budu pasovat aj normalne desktopove ramky alebo je potrebne zakupit nejake specialne??

PS: Napadol ma este jeden dotaz, predpokladam ze 1gb ram bude asi na win7 hodne malo, takze tam bude musiet dokupit este aspon 1gb a ten dotaz teda ze ci tam budu pasovat aj normalne desktopove ramky alebo je potrebne zakupit nejake specialne??
Tak notebook mám už doma, konkretne AMD C50 dual-core, 1.0GHz, 1GB DDRAM3 s Windows 7 Home Premium. Počítač sa mi celkovo zdá spomalený, FULLHD plynulo neprehrám ani s MPC a kodekmi nastavenými podla HDClub.sk, plynulo neprehrá dokonca ani 720p. Chcem sa opýtať či tomu vačsia ramka pomôže, alebo to mám radšej vrátiť??
Ramka by rozhodne mala pomôct v rychlosti systemu lebo takto to stale swapuje na disk pretoze 1GB ram je naozaj malo, dokup si ale aspon 2GB modul uz ci zaplatis 3€ navyse je jedno a urcite lepsie ked budes mat 3GB ram .Co sa videa tyka - skus este nainstalovat novu verziu VLC playera a v tom to vyskusaj .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .