Pomoc
Pomoc
Zdravím všechny uživatele notebooku Asus. Měl bych dotaz. Můj model K50ID Series. Na svém notebooku hraji hry, a poslední dobou se mi hodně stávalo, že jsem musel přistoupit ke kompletní obnově systému. Nejdřív jsem měl totiž ten pocit, že problém tkví v softwaru. Když se ale asi po týdnech od poslední obnovy systém znovu začal zpomalovat, hledal sem na forech, a zpochybnil jsem svůj hardware. NOtebook má windows 7 a je v něm nainstalovaný antivirus avast, kterým společně s čističem Advanced system care pro provádím pravidelnou kontrolu. Zrovna dnes se mi notebook znovu zasekl, až jsem byl nucen ho vypnout na tvrdo. Když jsem ho potom znovu zapnul a najel na internet, a zapnul stránku superhry.cz. počítač se najednou začal sekat. Podíval jsem se do správce úloh, který ukazoval využití procesoru od 80 až po 100 procent. Nevím co si mám počít, jestli rošroubovat celý pc anebo si myslíte že je stále problém v hardware? Děkuji za všechny odpovědi. Edit:mimochodem, notebook vlastním a používám druhým rokem.
Tak zaprve si uprav nazov temy podla pravidiel, zadruhe no tazko poradit idealne dat na reklamaciu ak teda spravne pod pojmom obnova OS rozumiem ze si to preinstaloval cele nanovo ci uz z instalacneho media alebo z recovery tzn. po obnove tam bol cisty system bez tvojich programov a suborov .Moze tam byt vadna RAM alebo disk ci chladenie pripadne nieco dalsieho no ak notebook nefunguje korektne ani po preinstalovani systemu a je v zaruke tak neni co riesit - vratit tam kde si to kupil alebo si v asuse objednat kuriera ktory ti ho vezme na servis .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Zasekávání pc
Zdravím znovu, díky za odpověd, obnovou jsem myslel celkové recovery. Ted když se ale podívám do správce úloh, ten ukazuje 1 proc. 2 , 5 a pak třeba jen pohnu lištou, a hned 70 procent. Nevím jestli je to u notebooku tohoto výkonu normální, anebo jestli by se neměl takto vytěžovat. Tak jako tak si ale myslím že celkový start Windows i hraní her a vykreslování grafiky v nich je pomalejší a seká se. Takže odvézt na servis? Díky předem.