Zkušenosti s N55SF-S2401V
-
- píše často
Zkušenosti s N55SF-S2401V
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s tímto noťasem a zejména netypickým rozlišením 1600*900.
Nikde jsem bohužel neměl možnost srovnat jej s fullHD displejem u modelu S1207V.
Děkuji
chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s tímto noťasem a zejména netypickým rozlišením 1600*900.
Nikde jsem bohužel neměl možnost srovnat jej s fullHD displejem u modelu S1207V.
Děkuji
-
- píše často
V Alze v showroomu.neomek@seznam.cz píše:orgasmic píše:Bude příjemnější na používání a menší nároky na hraní her.
A ještě jako bonus má papírově rychlejší disk 7200 otáček 750 GB....oproti 5200 a 500GB...To se asi vyplatí si připlatit. Jen bych ho rád někde viděl naživo:(
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- píše často
Gendarme píše:všechny disky jsou pomalérespektive rozdíl v rychlosti nebude nějak drastický...
... pokud chceš/potřebuješ rychlost tak SSD.
jj, to SSDčko to asi bude chtít, DVD ven a bude.
Showroom v Praze je pro mě trochu z ruky:(, počkám si, až to doputuje i do Ostravy, snad to třeba Electroworld brzy zařadí do prodeje
-
- píše často
orgasmic píše:Ja videl v Datartu vetsi N75, ale design je stejny a mohu subjektivne rict, ze ten notebook je pekne osklivy.
Jeden z mala booku, ktery vypada lepe na obrazku nez ve skutecnosti.
N55S-1207V jsem taky viděl na živo, ale rád bych si osahal tu S2401V, pořád nějak nevěřím tomu rozlišení, avšak na hraní her to asi bude lepší (nižší nativní rozlišení = vyšší nastavení detailů).
Pravdou ale je, že ten vzhle je divný, taky jsem viděl pouze N75 a nevím no, hlavně ta klávesnice, kdo toto vymyslel (naštěstí člověk na ní nemusí psát:)
mam ho
Ja uz tento notebook mam asi tyden. a jsem snim nadmiru spokojeny. A to jsem narocnejsi uzivatel. delam do pocitacu uz 20let.
jeho design neni sice nijak oslnivy ale ani neurazi. kvalita zpracovani je excelentni. vsechno pasuje, je to pevne, neprohyba se to.
Zvuk ma opravdu velmi dobry diky prilozenemu subwooferu.
to rozliseni 1600x900 je idealni. Predim jsem mel 1366x768 a na hry to stacilo, ale na brouzdani na netu hruza, proste se obcas neco nevejde na obrazovku. tohle rozliseni je mnohem lepsi. neni to moc na GT555 a neni to malo na beznou kancl praci.
rychlost disku je samozrejme znat. tvrzeni ze rozdil je minimalni neni pravdive. samozrejme nemuze konkurovat SSD, ale prenosova rychlost a pristupova doba jsou opravdu znat uz jen pri boot OS.
docela pekne je resene prepinani mezi integrovanou grafikou a GT555.
v desktopu bezi integr a pri pusteni 3d se zapina GT. takze NTB vydrzi o dost dele na aku pri kancl praci. uplne dokonale to ale neni, protoze obcas se mi stalo ze se pri pusteni nejake hry neaktivovala GT. je to ale jen drobne nastaveni a to si pro priste uz bude pamatovat kterou ma pouzit.
Predtim jsem mel NTB VAIO, ktery byl opravdu dobry ale mel par much, ktere jsem timto chtel vyresit a to se zadarilo.
jeho design neni sice nijak oslnivy ale ani neurazi. kvalita zpracovani je excelentni. vsechno pasuje, je to pevne, neprohyba se to.
Zvuk ma opravdu velmi dobry diky prilozenemu subwooferu.
to rozliseni 1600x900 je idealni. Predim jsem mel 1366x768 a na hry to stacilo, ale na brouzdani na netu hruza, proste se obcas neco nevejde na obrazovku. tohle rozliseni je mnohem lepsi. neni to moc na GT555 a neni to malo na beznou kancl praci.
rychlost disku je samozrejme znat. tvrzeni ze rozdil je minimalni neni pravdive. samozrejme nemuze konkurovat SSD, ale prenosova rychlost a pristupova doba jsou opravdu znat uz jen pri boot OS.
docela pekne je resene prepinani mezi integrovanou grafikou a GT555.
v desktopu bezi integr a pri pusteni 3d se zapina GT. takze NTB vydrzi o dost dele na aku pri kancl praci. uplne dokonale to ale neni, protoze obcas se mi stalo ze se pri pusteni nejake hry neaktivovala GT. je to ale jen drobne nastaveni a to si pro priste uz bude pamatovat kterou ma pouzit.
Predtim jsem mel NTB VAIO, ktery byl opravdu dobry ale mel par much, ktere jsem timto chtel vyresit a to se zadarilo.
-
- píše často
prohýbání klávesnice
také se vám prohýbá klávesnice okolo kurzorových kláves?
zkusenosti
Cus,
podelite se o zkusenosti po delsi dobe uzivani ?
Jak je na tom ntb s teplotama,hlukem ?
Ď.
podelite se o zkusenosti po delsi dobe uzivani ?
Jak je na tom ntb s teplotama,hlukem ?
Ď.