Příspěvekod honza988 » 17 lis 2012 14:31
O to jsem se také zajímal, z toho co jsem vyčetl jsem pochopil, že SSD do M-SATA připojit lze, ale notebook je nutno natolik rozebrat, že by už člověk o záruku přijít mohl. Přece jenom je to 15" notebook a ne 17", kde je prostoru více.
Já jsem mám tento model už čtvrtý týden a jsem naprosto spokojený i bez SSD, Windows 7 nabíhají docela svižně, zkoušel jsem hrát Crysis 1 i 2, Oblivion, Skyrim, nejnov. Battlefield, Mass Effect 1,2,3 a dá se říct že všechno běží na největší detaily ve full HD nad 20-3 fps. Jediný problém mám s plynulostí GTA IV, ale tam to není o hardwaru. Všechno při relativně bezpečných teplotách GPU do 70C (program SpeedFan) po asi 3 hodinách hraní Battlefield 3.
S koupí jsem spokojený, g55vw-s1136v zdražili v CZC za ty poslední 4 týdny o tisícovku, vím že si nebudu za pár měsíců trhat vlasy, že jsem s koupí nepočkal (myslím, že výrazně pod 20000 nikdy nepůjde) a mám jistotu, že díky kvalitní konstrukci a větrání pár let vydrží. Kdybych měl větší budget, tak bych si koupil 17" model, ten už bych ale určitě nemohl tak pohodlně převážet, jako 15" (ikdyž i to je svině těžká) a doma jej mám připojený k velké LED TV.