ASUS G53SX -malý problém
ASUS G53SX -malý problém
Zdravím všetkých hráčov a notebookarov, mám asus g53sx a ide mi na ňom všetko akože hry a tak. Ale k veci niekedy keď robím na nete niečo proste surfujem alebo som v Totale tak proste mi na chvílu sekne asi tak na 6 sekúnd a potom frčí zase normálne. Neviete niekto čím to je ? Snažím sa už prekontrolovať ntb antivirákom či tu nemám niaký vírus. Takže neviem. Ďakujem za pomoc
- Chlebovnik
- guru
- Chlebovnik
- guru
Takže problém fixed Bol problém v HDD kúpil som nový A aj ten nový prestal chodiť.. poslal som to na reklamáciu a všetko prebehlo dobre.. Notebook už ide ako má: )
Mám ešte jeden detail: kedže na notebooku neostalo nič a inštaloval som všetko znova... Jeden driver mi nejde nainštalovať.. KBB filter ktorý by mal byť na podsvietenú klávesnicu.. čož som sa dočítal na viacerých stránkách ale nainštalujem ho a nič .. (minule mi ju zle zapojili ale teraz keď ntb spustím tak svieti takže v tom neni problém) ďakujem za každú radu
Mám ešte jeden detail: kedže na notebooku neostalo nič a inštaloval som všetko znova... Jeden driver mi nejde nainštalovať.. KBB filter ktorý by mal byť na podsvietenú klávesnicu.. čož som sa dočítal na viacerých stránkách ale nainštalujem ho a nič .. (minule mi ju zle zapojili ale teraz keď ntb spustím tak svieti takže v tom neni problém) ďakujem za každú radu