artefakty v notebooku
artefakty v notebooku
Dobrý Den, potřeboval bych od Vás zkušenějších poradit. Od včerejška se mi začaly na ploše ukazovat artefakty, které vypadají takto:
http://www.imgup.cz/image/LjLB
http://www.imgup.cz/image/LjLe
Nemám doma externí monitor abych vyloučil zda není vadná grafická karta. Ohledně teplot cpu a gpu a zakladní desky a hdd tak jsou v poradku pokud jsou v klidu(není zapnuta hra).
http://www.imgup.cz/image/LjLB
http://www.imgup.cz/image/LjLe
Nemám doma externí monitor abych vyloučil zda není vadná grafická karta. Ohledně teplot cpu a gpu a zakladní desky a hdd tak jsou v poradku pokud jsou v klidu(není zapnuta hra).
Re: artefakty v notebooku
co máš za grafiku? zkus stáhnout ovladače ze stránek výrobce, Win 10 občas při updatu nahrajou blbý ovladače a tim by to mohlo bejt, ty trojůhelníky rozhodně vypadaj na problém GPU respektive to může být právě ve špatných ovladačích
grafika GTX 1060 a ovladače mám nejnovější a to ve verzi 385.28.
A probehla instalace cehokoliv? Update, nejaky SW apod? Mezi dobou funkcnosti a nefunkcnosti?
Asus ROG Strix G18
A probehla instalace cehokoliv? Update, nejaky SW apod? Mezi dobou funkcnosti a nefunkcnosti?
právě že jsem nic neistaloval a ani nedošlo k update windows 10.
ještě jsem se dozvěděl že pokud dám "PRINTSCREEN" a vložím ho do programu malování a ty artefakty tam budou tak prý jde zcela jistě o grafiku.
Nicméně dám notebook k reklamaci (ještě 1 a půl roku v záruce) a protože vadna grafika je neodstranitelná vada tak se chci zeptat šlo by vyměnit asus gl502vm za acer predator s doplatkem?
zkus ten ovladač ještě přeinstalovat
na možnost výměny se musíš zeptat toho, kdo Ti notebook prodal
na možnost výměny se musíš zeptat toho, kdo Ti notebook prodal
přeinstalovat ovladač jsem také zkusil.
Nárok na odstoupení od smlouvy máš v těchto případech:
1. 3x uznaná reklamace stejného problému
2. 4x uznaná reklamace rozdílných problémů
3. Neopravitelná vada, ale musí to být se souhlasem servisu (v praxi se skoro vůbec nevyskytuje)
4. reklamace není uznaná, pokud je daný problém SW charakteru
1. 3x uznaná reklamace stejného problému
2. 4x uznaná reklamace rozdílných problémů
3. Neopravitelná vada, ale musí to být se souhlasem servisu (v praxi se skoro vůbec nevyskytuje)
4. reklamace není uznaná, pokud je daný problém SW charakteru
Asus ROG Strix G18
Ještě můžeš zkusit vrátit notebook do továrního nastavení, když nepomůže, tak až potom reklamovat.
Asus ROG Strix G18
Zkus vrátit ty staré.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
mám notebook asus gl502vm-fy090t
v předchozí nižší verzi ovladačů pro grafiku byly artefakty také vidět a byly staženy přes aplikaci NVIDIA Geforce Experience.
Jako třešnička na dortu se mi ještě stalo že windows 10 vytuhnul na pár sekund a to v situaci kdy jsem se chystal vypnout notebook.
Jinak jsem se nezminil o tom že ty ovladače ve verzi 385.28 jsou stahnuté z aplikace NVIDIA Geforce experience.
Mám snad nainstalovat ovladače ze stránek asusu pro notebook GL502VM které jsou ve verzi 373.06?
Zkus vrátit ty staré.
v předchozí nižší verzi ovladačů pro grafiku byly artefakty také vidět a byly staženy přes aplikaci NVIDIA Geforce Experience.
Jako třešnička na dortu se mi ještě stalo že windows 10 vytuhnul na pár sekund a to v situaci kdy jsem se chystal vypnout notebook.
Jinak jsem se nezminil o tom že ty ovladače ve verzi 385.28 jsou stahnuté z aplikace NVIDIA Geforce experience.
Mám snad nainstalovat ovladače ze stránek asusu pro notebook GL502VM které jsou ve verzi 373.06?
Zkus to.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV