artefakty v notebooku
Re: artefakty v notebooku
už jsem vyzkoušel opravdu všechno. Děkuji všem za pomoc. notebook půjde na reklamaci.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dle obrázku to vypadá spíš na nějaký softwarový problém. Kdyby byla vadná video RAM, tak by se ty artefakty objevovaly úplně všude a ve větší intenzitě. Tady to jen vypadá, že se to špatné vytáhne z kompozitoru operačního systému.
Po provedení recovery do továrního nastavení je chyba okamžitě viditelná?
Po provedení recovery do továrního nastavení je chyba okamžitě viditelná?
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
mám jednu nedohranou hru "poslední level".
Jedná se o hru max payne 3 a prý Ne všechny savy se zálohují na Steam cloudu. Zvláště ty starší to neumí.
zaloha byla provedena do cesty:
tento počítač - OS C: - program files x86 - steam - backups - max payne 3
když uvedu notebook do tovarního nastavení - tak to tedy promaže tyto složky program files a program files x86 a dále windows pak users?
Záloha by měla být v samostatné složce např "zaloha hry"?
Jedná se o hru max payne 3 a prý Ne všechny savy se zálohují na Steam cloudu. Zvláště ty starší to neumí.
zaloha byla provedena do cesty:
tento počítač - OS C: - program files x86 - steam - backups - max payne 3
když uvedu notebook do tovarního nastavení - tak to tedy promaže tyto složky program files a program files x86 a dále windows pak users?
Záloha by měla být v samostatné složce např "zaloha hry"?
Máš na výběr dvě možnosti továrního nastavení.
1. Úpné
2. Částečné
Každopádně doporučuji udělat zálohu SAVE někam na externí zařízení.
1. Úpné
2. Částečné
Každopádně doporučuji udělat zálohu SAVE někam na externí zařízení.
Asus ROG Strix G18
pokud provedu obnovení do tovarního nastavení bude zapotřebí po restartu instalační médium, protože já mám notebook bez dvd mechaniky. Je jí zapotřebí?
Nebude.Obnova je většinou ve skrytém oddílu na SSD(HDD).Bez obav.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zkusil jsem tedy obnovit notebook do továrního nastavení ale artefakty stále zůstávají a to ihned po dokončení instalace do tovarního nastavení.
A dal jsi úplné obnovení? Protože to trvá obvykle několik hodin.
Asus ROG Strix G18
Ano.pořad to samé