Asus F5R AP198
Asus F5R AP198
Potřeboval bych poradit Mam na svem notebooku nainstalovane XP vše běži v naproste pohodě ,ale nastal problem po instalaci Active Sync vždy když připojim k notebooku PDA a ma proběhnout synchronizace dat tak se notak restartuje objevi se nepřijemě vyhližejici modra obrazovka a pote system znovu naběhne .Stejny problem mi to provede když chci obnovit zalohu kterou jsem si vyrobyl pomoci programu Acronis 9.1 . Mam nainstalovany System mechanic 6 a ten žadny problem nenašel dokonce hlasi že je vše v pořadku .Fakt mě to hodně štve nevim kde je problem Jestli bude v použiti Xpeček tak okamžitě přechazim na Vistu .......Prosim poradte......
[/b]

no kamarat ma ten isty nootas a jemu to robi ked pripoji tlaciaren ale iba AK notas bezi na baterii akonahle je na adaptery vsetko funguje v poriadku skus aj takto otestovat inak stym hrnutim na vistu by som bol radsej opatrny bol som nanej mesiac a musel som nazad kua polka programov tam nejde ani ked dam compatibile mod s xp sp2 vista je hrubo nedorobena odporucam vyskusat az po vydani prveho service packu /mimochodom ten bscod modra obrazovka pod vistou neskace aj ked sa frci na baterky tak je to ok /