Asus G73JH
Zdar, no spíš by mne zajímalo to GSOD kvůli té grafice, jestli s tím Asus hodlá něco dělat, už mám na ten stroj ptrachy ale když slyším, že i když je tam jen pár dír na připojení, tak stejně nefungují, jak mají.... To je hrůza s tím Asusem. Já jsem si vždycky myslel, že je to nej značka nejen booku, ale teď patrně změním názor...
Ano v mini noteboocích je kvalitní.Ale ostatní zbytek výrobního portfolia je slabota.DonSalieri píše:Poměr cena/výkon / (možná kvalita)... Mám EEEčko a jsem s ním spokojený...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
No, podívejte se. rozhodl jsem se, že to postnu tady a ne v sekci MSI.
Vezmu to asi takto: Který book je lepší? MSI GX740, 640 nebo tohle Asus G73JH (ten okolo 25000Kč)?
Teď se bavme o kvalitě, poměru cena/ výkon a hlavně teplotách. Prý když zapnu nějakou novější hru a zapnu větší detaily a resolution na tom MSičku, teplota GPU jde někam do vesmíru (prý až 110°C). Na tom už bych si zrovna mohl uvažit čaj nebo kafé. Ta MSi asi nemají podsvícenou klávesnici a kdoví, jaký je výkon s tou ati hd5870 + i5 430. Tento Asus má 2blokové chlazení (2ventilátory) a nešplhají teploty tak, jak u toho MSI (teda dle userů, kdo ho mají).
Navíc Asus je zbaven veškeré konektivity (možná té méně důležitější). MSi má Express-Card atd.
Takže?
Vezmu to asi takto: Který book je lepší? MSI GX740, 640 nebo tohle Asus G73JH (ten okolo 25000Kč)?
Teď se bavme o kvalitě, poměru cena/ výkon a hlavně teplotách. Prý když zapnu nějakou novější hru a zapnu větší detaily a resolution na tom MSičku, teplota GPU jde někam do vesmíru (prý až 110°C). Na tom už bych si zrovna mohl uvažit čaj nebo kafé. Ta MSi asi nemají podsvícenou klávesnici a kdoví, jaký je výkon s tou ati hd5870 + i5 430. Tento Asus má 2blokové chlazení (2ventilátory) a nešplhají teploty tak, jak u toho MSI (teda dle userů, kdo ho mají).
Navíc Asus je zbaven veškeré konektivity (možná té méně důležitější). MSi má Express-Card atd.
Takže?
DonSalieri píše:No, podívejte se. rozhodl jsem se, že to postnu tady a ne v sekci MSI.
Takže?
Tak záleží co preferuješ, někdo se třeba bez fire wire neobejde, Asus by měl mít lepší chlazení, ale je větší a asi i těžší, výkonově by měli být na tom zhruba stejně, až na ten problém s biosem u ASUSu, měl jsem jeden Gaming MSI kde se mě osobně velice páčil design a po roce a půl měl pořád dobrý panty. U Asusu bych řek že panty odejdou dříve..
ASUS G73JH - i7, 6gb DDR3, fullHD, ATI 5870
DonSalieri píše:Erricco píše:takže Asus je už zo servisu doma, menili vraj celu zakladnu dosku .
BIOS je už uspešne flashnuty na v.209 a zatial bezi bez problemov (klop-klop)
Tak běž zahrát nějakou náročnější hru (MW2 MP) a dej vědět, jestli se bude konat GSOD
Tak som hral, CS source, RW 2, a NFS Shift ... zatial bez problemu
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Hodil som tam ofic. driver zo stranky Asus a updatol ho najnovším driverom tiež z Asus.com