Problém s Asusem

notebooky Asus a vše kolem nich
Kami444

Problém s Asusem

Příspěvekod Kami444 » 15 kvě 2010 18:20

Dobrý den, mám problém se svým notebookem, mám ho dva a půl roku po záruce, před dvěma týdny se mi stalo, že se zasekl, šel jen natvrdo restartovat a pak nechtěl načíst operační systém, mám Win XP. Na displayi se zobrazovala zpráva Reboot and select proper boot device... Po několikerém restartování nakonec systém najel. Tak jsem tedy zformátovala disk a opět nainstalovala software, fungovalo to cca 10dní, včera se opět zaseknul, ale najet už nešel. Při nainstalování jiných systémů se stává, že buď vůbec nenajde hardisk, nebo nezobrazí soubory. Teď jsme ho zase zformátovali, jede. Vyměnili jsme harddisk. Jenže mám jsem dnes zjistila, že spolužačka má taky Asus jako já a před týdnem jí to udělalo to samé, vyměnili mechaniku i harddisk a fungoval 3dny než zase skolaboval. Už jsem docela zoufalá, mohl by mi někdo, prosím, poradit? Nenapadá někoho něco?

polo

Příspěvekod polo » 15 kvě 2010 21:10

Skus upresnit aky to mas presne book, Skusali ste aj niake testi ? ( Hlavne toho HDD ? )

Inac toto patri do vlakna o asuse (este vo vlakne o HW by sa to dalo akceptovat)

Takze presun.

Deegr
píše často

Příspěvekod Deegr » 15 kvě 2010 23:09

Zkus,jestli se ti HDD nepovolil.Měl jsem to samé a stačilo ho zpět přimáčknout

Zpět na „notebooky Asus“