Dobrý den, mam takový docela zásadní problém a už si s ním nedokáži poradit sama. Notebook mam teprve týden, takže se s ním pořád seznamuji, ale dnes se mi vyskytl docela pro mě velký problém.
Po uložení notebooku do spánku, jsem ho po nějaké době zapnula a najednou mi přestali fungovat všechny funkční tlačítka (tj fn+f1.....) a přestali mi fungovat i tlačítka ovládání zvuku. Po navštívení asi všech for, jsem se dočetla abych se pokusila nainstalovat drivery. Notebook je sice nový, takže drivery by tam měli být už nové, avšak učinila jsem tak a najednou se všechny funkční tlačítka rozběhla, avšak tady nastal problém. Všechny funkční tlačítka sice fungují až na jedno a to je vypnutí/zapnutí wifi a bluetooth. Už absolutně nevím co s tím a tak bych byla opravdu za každou radu ráda. Pokusila jsem se přeinstalovat wifi, zkoušela jsem nainstalovat drivery, zkoušela jsem vše, ale prostě tohle tlačítko nemůžu rozchodit.
Za všechny rady budu strašně vděčná, protože už se ho chystám jít reklamovat a až na tuhle chybu je naprosto perfektní.
Asus N75SF - problém s funkcí wifi
Zrejme mate spatne nainstalovane ovladace na Wifi nebo bluetooth.
Vyzkousejte postupne vsechny 4 ovladace na Wifi ze stranek vyrobce
http://support.asus.com/download.aspx?S ... dEEkdI1xBC
Vyzkousejte postupne vsechny 4 ovladace na Wifi ze stranek vyrobce
http://support.asus.com/download.aspx?S ... dEEkdI1xBC
Asus ROG Strix G18
Díky moc zua radu, vyzkoušela jsem to a stále nic. Ona sama o sobě wifi funguje, ale musím ji pracně chodit zapínat a vypínat do ovládacích panelů a i když je wifi vypnutá, tak mi na klávesnici pořád svítí že je zaplá. Vyloženě nefunguje to tlačítko a to už jsem si nainstalovala i drivery na klávesnici.
Tak BIOS je verze 210, koukala jsem že už je vydaný na asus strankach verze 214, tak ho zkusím aktualizovat. Jinak Intel Wireless Display Application jsem stáhla a při instalaci mi bylo oznámeno že už toto nainstalované mám. Tak já zkusím ještě ten BIOS a pokud ani to nezafunguje tak se sním asi rozloučím.
Ale díky moc za rady
Ale díky moc za rady