Ahoj,
chci se zeptat, zdali notebook má opravdu tak skvělou výdrž baterie při nízkém vytížení jako je zrecenzováno zde https://notebook.cz/clanky/recenze-notebook/2017/hp-omen-15-2017?
Ptám se, jelikož zahraniční servery píšou o cca 4 hodinové výdrži při kancelářské práci. Jinak mám zájem o koupi konfigurace jako je recenzováno na notebook.cz
Díky.
HP Omen 1060 max-q výdrž baterie
Re: HP Omen 1060 max-q výdrž baterie
No nevím těch 15 hodin se mi taky moc nezdá.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
v každé recenzi (dole s hvězdičkou) je napsáno, jak probíhá základní standardní redakční měření ... zapnutý notebook se "snesitelným" (těžko stanovit exaktni standard) jasem a zapnutá aplikace, která každých 30 sec zapíše na disk datum a čas ... simulace lehkého vytížení ... v recenzi je i npasáno, že s vyšším zatížením výdrž klesá ... záleží na celé řadě aspektů, WiFi, počet operací běžících na pozadí jako např. aktualizace atp. ... 15 hodin je samozřejmě extrémní hodnota, ale notebook to za daných podmínek dokáže
No nevím mám to doma a nezdá se mi to.Zkusím otestovat.Win v rovnováze píše jen přes 3 hodiny s 1/2 jasem LCD.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
testni a uvidíš ... testujeme s vypnutým wifi, ujisti se, že na pozadí je klid, antivir atp., nové notebooky ze začátku hodně "chroupou" než se uklidní, před testem baterie necháváme nainstalovat všechny aktualizace ...