Batoh Dicota BacPac Element
Batoh Dicota BacPac Element
Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti s tímto batohem.
http://www.dicota.cz/start.php?office=4 ... ls&ds=1310
Mám v plánu v něm nosit, 15,4" notebook, adaptér, myš a v průměru asi 5 sešitů ve formátu A4. Zajímá mě zda se do něj vše bezproblémů vejde, díky za odpověď.
http://www.dicota.cz/start.php?office=4 ... ls&ds=1310
Mám v plánu v něm nosit, 15,4" notebook, adaptér, myš a v průměru asi 5 sešitů ve formátu A4. Zajímá mě zda se do něj vše bezproblémů vejde, díky za odpověď.
-
- občas něco napíše
jo tak ten batoh jsem si kupoval k vánocům...to co píšeš se ti do něj bezproblémů vejde...když mi přišel byl jem mile překvapen tím jak je prostorný na obrázku vypadá docela malý...a jinak jsem s ním zatím spokojen.....
jo tady ten má taky pláštěnku...jsem zvedavy jetli ji nekdy pouziji...
jo tady ten má taky pláštěnku...jsem zvedavy jetli ji nekdy pouziji...
Naposledy upravil(a) atomickiller dne 29 led 2008 19:10, celkem upraveno 1 x.
HP 6670ec
tak ja si chci k notesu koupit tenhle... http://www.dicota.cz/start.php?office=4 ... ils&ds=349
Dicota BacPac Mission
Dicota BacPac Mission
Ruzovej Asus EEE pc 901
DiXi píše:mam zaujem o DICOTA BacPac Element ale chcem tam nosit aj veci do skoly .... je dot velky na to ?
tak to urcite je Je vetsi nez jsem cekal, obrazky hodne zkresluji. Vleze se mi tam v pohode notas, samozrejme nabijecka, petka s vodou, sesity... je opravdu hodne prostorny, dobre se nosi.. a za tu dnesni cenu si myslim super batuzek (plastenka je dobre zpestreni).. Vydareny design tohohle batuzku. Zatim absolutni spokojenost
TOSHIBA Satellite A200-1SI, Intel® Core™ 2 Duo T5550, 1.83GHz, 2048MB RAM, Mobility Radeon™ HD 2600, 160GB 5400 ot./min. HDD, 15.4" 1280x800 WXGA+ TFT, Win XP - SP2 /// Dicota BacPac Element 15.4“ olivove zeleny
DiXi píše:mam zaujem o DICOTA BacPac Element ale chcem tam nosit aj veci do skoly .... je dot velky na to ?
Mam ho a okrem notebooku, adapteru, par zositov (rozumej 2 ) sa tam v pohode vojdu tenisky, tricko, teplaky (vobec nie starostlivo zabalene, ale len tak pohodene, takze zaberu kopu miesta), desiata, daka ta flasa s vodou... Proste tam napchas toho dost
Taktiez sa pripajam k nazoru ze sa dobre a pohodlne nosi. Ani necitit, ze mas na chrbte daky notebook. (v porovnani s mojim starym vakom ).
uplne vklidu, je to velke jak krava, fakt se tam vejdou nektere 17-ky. + hodne mista na dalsi veci.
jinak ted jsem s nim jel vlakem, bylo tam:
notebook, adapter, mys, numericka klavesnice, sandale, 4 tricka, kratasy, 3 ponozky, 3 trenky, veci na osobni hygienu vc.holiciho strojku, rucnik, pyzamo, nabijecka na telefon, na tuzkove baterky, balik DVD s filmama, a flaska piti.... este by se tam neco aj vlezlo....
nosi se dobre, pohodlne.
uprimne receno, je plno batohu, ktere nabidnou lepsi ochranu notebooku, ale pro lidi, kteri chteji nosit pomerne kvalitni notebook + hodne veci navic, je to fajn volba
jinak ted jsem s nim jel vlakem, bylo tam:
notebook, adapter, mys, numericka klavesnice, sandale, 4 tricka, kratasy, 3 ponozky, 3 trenky, veci na osobni hygienu vc.holiciho strojku, rucnik, pyzamo, nabijecka na telefon, na tuzkove baterky, balik DVD s filmama, a flaska piti.... este by se tam neco aj vlezlo....
nosi se dobre, pohodlne.
uprimne receno, je plno batohu, ktere nabidnou lepsi ochranu notebooku, ale pro lidi, kteri chteji nosit pomerne kvalitni notebook + hodne veci navic, je to fajn volba
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- občas něco napíše
Vyberateľné púzdro
Ahojte, kto ten batoh máte, to vyberateľné púzdro na notebook je dosť tvrdé? Myslim odolné, keď do batohu naložim pár veci, aby sa mi neotlačili o book alebo tak? Či je to len obyčajný nylon bez vypchávky? Dik
-
- píše často
Dneska jsem videl tento batoh v krámu za 1100,- tak o nem dost uvazuji, zajimalo by me:
1, vejde se do nej i 17ka Toshiba X200-25G?
2, když tam dám notebook 15,4" nebude v nem litat??
3, na netu jsem videl nejake obrazky a v kramu byl trosku jinak, takze na upresneni: jedna se o batoh, ktery ma jen jednu velkou kapsu (mozna i nejakou mensi stranou) , ktera je rozdelena prepazkou a ma dve komory
osobne preferuji tasky, ktere maji samostatnou kapsu na zim pro notas a druhou pro jine veci - nechci, aby mi ostatni veci bouchaly do notase.. nicmene davat proto o litr vic se mi zda ponekud moc....
1, vejde se do nej i 17ka Toshiba X200-25G?
2, když tam dám notebook 15,4" nebude v nem litat??
3, na netu jsem videl nejake obrazky a v kramu byl trosku jinak, takze na upresneni: jedna se o batoh, ktery ma jen jednu velkou kapsu (mozna i nejakou mensi stranou) , ktera je rozdelena prepazkou a ma dve komory
osobne preferuji tasky, ktere maji samostatnou kapsu na zim pro notas a druhou pro jine veci - nechci, aby mi ostatni veci bouchaly do notase.. nicmene davat proto o litr vic se mi zda ponekud moc....
-
- občas něco napíše
Ja mam tento batoh. Dnes mi došiel. Je super, trošku večší ako som myslel, ale to nevadi. Moja Toshiba A200 - 15,4 notebook tam vlezie v pohode, a po upevnení púzdra v batohu vôbec nelieta, je pevne ukotveny.
Čo ma trošku zaráža, je pevnosť reps. odolnosť toho púzdra, predpokladal som, že bude trošku viac vystužene. Ale v batohu je to ok.
Na notebook je v hlavnej komore vyhradené miesto pre notebook, taká kapsa ako na dokumenty, a zo spodu a z bokov je vystužena, tak som sa ukľudnil.
Zatiaľ toľko, kto by chcel nejaké obrázky, môžem pofotiť a poslať na net. Mám čiernu vyriantu, na SK ma vyšiel na 1900Sk s dph.
Miesta je tam dosť aj na šaty a iné veci.
Čo ma trošku zaráža, je pevnosť reps. odolnosť toho púzdra, predpokladal som, že bude trošku viac vystužene. Ale v batohu je to ok.
Na notebook je v hlavnej komore vyhradené miesto pre notebook, taká kapsa ako na dokumenty, a zo spodu a z bokov je vystužena, tak som sa ukľudnil.
Zatiaľ toľko, kto by chcel nejaké obrázky, môžem pofotiť a poslať na net. Mám čiernu vyriantu, na SK ma vyšiel na 1900Sk s dph.
Miesta je tam dosť aj na šaty a iné veci.
Toshiba A200-1YW -> Toshiba Tecra A10-11M + 1Y NBD + Logitech Revolution