Podložka pod ntb
Donar: Ano to me napadlo, jestli myslite tim, ze si tu podlozku date i na nohy, tak to proti tomu nemuzu nic namitat, protoze s tim nemam zkusenosti. Ale testy byly provadeny na rovinnem podkladu, nevim jak materialne pevne ty podlozky jsou, kde se vaha Notasu rozpolozila na celou podlozku, kdyz to bude mit clovek na nohach, tak se vaha Notasu rozpolozi jen na dvou valcovych plochach, kde pokud ta podlozka nebude dostatecne materialne pevna, tak to ty otvory stejne ucpe. Je mozne, ze ty podlozky svuj tvar udrzi a ja jsem na omylu, pouze jsem ohledne pasivnich podlozek celkem skepticky.
swarm: kolik to chladi?
swarm: kolik to chladi?
Náhodou mám prakticky stejnej model jako kyo, jenže Penryn. Ale on TP je v podstat co se chlazení týče nejlíp postavenej ntb, jakej znám. Samozřejmě, roli hraje i to, že NVS 140 není zas tak výkonná grafika, ale i tak designéři Lenovo (respektive IBM) prostě vědí, na co se zaměřit.
Imho srovnávat Tp s Gemstonem je trochu ujetý. A srovávat výhřevnost ntb. s NVS 140 a GF8600M GT! je taky ujetý. Ale vem na vědomí, že jsou na trhu ntb., který žádnýho žalmana nepotřebujou.
Imho srovnávat Tp s Gemstonem je trochu ujetý. A srovávat výhřevnost ntb. s NVS 140 a GF8600M GT! je taky ujetý. Ale vem na vědomí, že jsou na trhu ntb., který žádnýho žalmana nepotřebujou.
ten muj acir by bez nej taky bezel kdybych ho netaknul ale rozhodne nemuzu rict, ze acer ma dobry chlazeni... mozna tak rada ferary ho ma propracovanejsi, ale nwm... dyt je to acer a ty ntb stoji celkem malo co se vybavy tyce...
Acir 3830TG Core i5 @2,3GHz/ 1x4 GB/ 120 GB SSD/ 13.3''/ NV 540M GT/ BT/ WiFi/ W7 HP
cau,
nemate někdo zkušenost s
http://aukro.cz/item331054293_chladici_ ... uning.html
asi to pořídím a i cena je super a vzhled taky parádní
diky
nemate někdo zkušenost s
http://aukro.cz/item331054293_chladici_ ... uning.html
asi to pořídím a i cena je super a vzhled taky parádní
diky
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268
Camo=kamil2268