Zdravim,
mam problem - instaloval som USB TV kartu Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick, no nevsimol som si, ze ovladace su pre WIN XP (co mi doslo po instalacii, ked som CD vybral z mechaniky a TV karta samozrejme nesla.
Ovladace som preinstaloval (stiahol som pre Vistu) ale po odinstalovani ovladacov tv karty pre XP (alebo uz po ich nainstalovani - neviem) sa mi v "Tento pocitac" prestala zobrazovat opticka mechanika, a takisto Daemon tools virtualna mechanika.
V spravcovi zariadeni mi pise nasledovne :
Skusal som dat aktualizovat ovladac, ale system napisal, ze je nainstalovany aktualny ovladac.
Ak som ovladac odinstaloval, napisalo pri opatovnej instalacii, ze sa instalacia nepodarila, a stale to vypisuje rovnaku hlasku.
Prosim, poradte mi co mam robit.
Nastroj pre obnovenie systemu mam zial vypnuty.
Konfiguracia :
ThinkPad R61i , Vista HP, 2 GB RAM , Intel dual Core, atd atd. myslim ze nepodstatne.
Dakujem vopred
Nefunguje DVD-ROM ani Virtual CD
Nefunguje DVD-ROM ani Virtual CD
ThinkPad R61i 7650-A9G
| 15.4'' WXGA Vibrant View | Intel Pentium Dual Core T2330 1.60GHz | 2x1GB DDR2 5300 | 160GB HDD SATA 5400rpm | Intel GMA X3100 | Vista HP
| 15.4'' WXGA Vibrant View | Intel Pentium Dual Core T2330 1.60GHz | 2x1GB DDR2 5300 | 160GB HDD SATA 5400rpm | Intel GMA X3100 | Vista HP
ach ano ospravedlnujem sa, poprosim moderatorov aby to presunuli radsej do sekcie software. Dakujem.
Idem vyskusat ten daemon tools, aj ked s tym som nic nerobil.
edit : Odinstalovanie daemon tools nepomohlo ..
Idem vyskusat ten daemon tools, aj ked s tym som nic nerobil.
edit : Odinstalovanie daemon tools nepomohlo ..
ThinkPad R61i 7650-A9G
Tak som bol teda nuteny pouzit Rescue and Recovery.
(predoze windowsacky nastroj obnovenia systemu mam deaktivovany).
Pouzil som "quick" mod , cize to obnovilo system a aplikacie zo zalohy, ale maily, subory, atd. zostali zachovane
Takze uz mi to frci, dakujem za pomoc.
btw: nechapem co ma spolocne TV karta s optickymi mechanikami a preco ma neupozornil system, ze ovladace, ktore instalujem su pre Win XP)
Vo chvilach ako tato som rad, ze som si vybral IBM s dokonalym systemom obnovovania systemu.
(predoze windowsacky nastroj obnovenia systemu mam deaktivovany).
Pouzil som "quick" mod , cize to obnovilo system a aplikacie zo zalohy, ale maily, subory, atd. zostali zachovane
Takze uz mi to frci, dakujem za pomoc.
btw: nechapem co ma spolocne TV karta s optickymi mechanikami a preco ma neupozornil system, ze ovladace, ktore instalujem su pre Win XP)
Vo chvilach ako tato som rad, ze som si vybral IBM s dokonalym systemom obnovovania systemu.
ThinkPad R61i 7650-A9G