rozbitý displej
rozbitý displej
Zdárek, potřeboval bych poradit, u notebooku se mi rozbil LCD displej. žádné mechanické poškození jen rupnul displej. Nemá s tím někdo zkušenosti? Na kolik vyjde oprava, popřípadě jestli se to dá opravit někde bokem za míň ? Díky za odpovědi. Asi to neni moc důležitý ale jedná se o model Acer Aspire 5104 WLMI, klasická širokoúhlá patnáctka WXGA. Díky moc jestli někdo něco ví
jojo, našel sem ten displej, ale jenom na ebay. A tam odsud nevim jak se objednává, nemam ani paypal, a navíc bych řek že by se mírně podražilo poštovné. Neexistuje třeba nějaký e-shop nebo obchod v čr kde by se dal ten panel zakoupit? Protože mi přijde nesmyslný vypláznout ňákou desítku za blbej displej, kterej jinak stojí pár korun
Pokud myslíš tohle http://elsin.cz/cz, tak je pravda, že jsou špička, ale výměna LCD stejně přijde na nějakých 4000-5000, což mi přijde stejně dost.
nabízím display NTB Fujitsu Siemens AMILO L1310G
+ zbytek na náhr díly,chybí HDD
Displej na compaq evo n1020v
Zdravím, mám compaq evo n1020v a podařilo se mi, že křupl displej. Nikde se mi nedaří sehnat nový. V servise za něj chtějí hřísné peníze a nikde na aukru nebo podobných serverech jsem nic nenašla. Dostala jsem ale jeden nápad - nepasuje na tento ntb displej z jiného typu notebooku?? Problém je, že musí sedět i vzdálenost pantů a podobně. Poradí mi někdo??