Zdravíčko lidičiky,
potřeboval bych radu ohledně notebooku Acer TravelMate 4604. Mám problém s grafickou kartou, konkrétně ten že po zapnutí notebooku vidím po celém displeji obrovské množství růžových obdélníčků složených ze svislých čárek. Nevíte někdo co přesně by to mohlo způsobovat, jestli nějaká pamět na grafické kartě nebo něco jiného a jestli se to dá nějak rozumně vyřešit? NTB již není v záruce.. po ostatních stránkách je v pořádku.
Díky za rady
Problém s grafikou u Acer TM4604
-
- guru
-
- guru
este teoreticky by mohol byt poskodeny kabel k lcd, ale skor to bude ta grafika... ale za pokus nic nedas - skus rozobrat lcd tak aby si mohol zapat NB a skus s tym kablom pohybat, ci sa to bude menit... len davaj pozor na invertor, aby si sa nedotkol jeho alebo kablov veducich z neho do lcd a nedostal supu, je tam vysoke napatie...
V prvom rade by mal autor vyskusat obraz na externom monitore, ak bduu artefakty v obraze pretrvavat, je zrejme fyzicky poskodena pamat. V tom pripade sa vymeny zakladovky zrejme nevyhne.
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
presne prvne externi monitor pak bych doporucil kouknout na chalzeni jeste protoze to nekdy dela pri nedolehani chlazeni nebo uz pasta odesla do *****
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220