ASUS A6 series - rozebrání/ oprava/ foto

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Lukaz
občas něco napíše

ASUS A6 series - rozebrání/ oprava/ foto

Příspěvekod Lukaz » 08 bře 2009 13:27

Zdravím dlouho jsem váhal s opravou svho notebooku ASUS A6M. Problém byl v napájecím konektoru, kdy nabíjení nešlo jen když jsem našel dbrou polohu (vadný spoj na plošňáku) Hledal jsem foto aspoň základní desky, abych viděl jak to pude opravit nebo foto rozebranýho notasu stejného typu a nic. Proto jsem se do toho pustil a vše nafotil. Nepíšu návod, ale klidně mi kontaktujte, kdybyste potřebovali něco vědět. Fotky jsou tak pro představu. Na závěr můžu říct, že oprava je OK, konektor přiletovanej a nezbyl ani nescházel žánej šroubek.
Na okraj šroubky sou cca dvojího typu a stejné jen kratší a delší.

Odkaz na foto: http://l-u-k-a-z.rajce.net/ASUS_-_rozebrani_oprava

Joynty
občas něco napíše

Příspěvekod Joynty » 12 bře 2009 23:52

Taky poridil par fotek z UTROB te sve strojovny, ale nic zajimaviho tam nebylo, Nicmene kdyby se nikdo chtel podivat na na acer aspire 3650 rad poskytnu.
Sam sem je schanel a protoze nesehnal tak mi na posledni 3 srouby nezbyli ty spravny otvory (taky 3) :)

isamik
občas něco napíše

Re: ASUS A6 series - rozebrání/ oprava/ foto

Příspěvekod isamik » 16 bře 2009 12:55

Lukaz píše:Problém byl v napájecím konektoru, kdy nabíjení nešlo jen když jsem našel dbrou polohu (vadný spoj na plošňáku)
Odkaz na foto: http://l-u-k-a-z.rajce.net/ASUS_-_rozebrani_oprava

Mam uplne ten samy problem. Jiz jsem ti zaslal sz s nekolika otazkami. Hlavni je jak dostat dolu klavesnici.

isamik
občas něco napíše

Příspěvekod isamik » 29 bře 2009 19:52

Mam po rozdelani asus A6 notebooku tyden, a zatim jede v pohode. Display jsem oddelavat nemusel, pouze rozpojit 2 konektory, a odsroubovat 2 sroubky. Takovy zlehceny postup. Odsroubovat vsechny sroubky co jsou videt. Pod klavesami "del" "F8" a "Esc" jsou drzacky klavesnice a pod klavesnici je posledni sroubek. Oddelani ksand je nekde v teto casti. Pak si zaznamenat kde je jaky sroubek drzici mainbord. Vyfocenim to docela v pohode slo zpetne poznat. Konektrot zpet na plosku uz nesel napajet, proto tesne vedle konektoru jsem proskrabl barvu az na med a pripajel na desku.

Pripadne jestli nekdo chce mail: isamik(at)seznam.cz

Zpět na „Hardware“