Zdravím,
mám jeden problém, na který jsem zatím nenalezl odpověď. Povedlo se mi velmi šikovně vylít vodu do notebooku, hned se vypnul a už nejde zapnout (Toshiba l40-14g). On se stejně sekal a šel hrozně pomalu, byl nějakej špatnej. V servisu mi řekli, že by bylo nutný vyměnit celej vnitřek asi za 8000. Moje otázka zní: Když vyměnim ten vnitřek za ten samej, bude ten notebook fungovat jako na začátku? To by mi stačilo. A druhej dotaz kterej mám a co by mě zajímalo: Je možný vyměnit celej vnitřek za kvalitnější a dát tam vnitřek z kvalitnějšího notebooku třeba stejný značky i modelu (Satellite)? Vim že mi řeknete ať koupim novej, jenomže já skutečně šetřim každou korunu a na novej nemam. Další věc je, proč kupovat novej a platit tak další obrazovku, klávesnici a takový věci, když bych mohl narvat výkonnej vnitřek do obalu kterej mam. Nevim ale jestli to jde?
Předem díky za odpověď.
Výměna vnitřku-vyplatí se?
-
- občas něco napíše
Jine komponenty tam nedas, takze muzes dat 8000 do rozchozeni 4 roky stareho notebooku nebo si za par stovek nad 8000 koupit novy notebook s mnohem lepsi konfiguraci a s dvouletou zarukou...
Vrazet tolik penez do toho stareho je naprosta blbost.
Vrazet tolik penez do toho stareho je naprosta blbost.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W