Grafika vyměnit nejde?ale....
Landis píše:No k tomu CSku.... sem to zapl a skočila mi tam nádherná tabulka že minimální požadavky na grafiku je 15MB tak sem to vzal...odinstaloval a šel pařit spider solitare
ehm CSko jsem rozjel na "starožitnym" HP co má nějakou 32mb grafiku, semprona, 40gb hdd a centimetr prachu, takže bud je chyba v ovladačích a nebo někde mezi notebookem a židlí
Toshiba R600-10W
Landis píše:ta grafárna je Intel x965 nebo jak se to jmenuje a jinak 4GB ram,Intel core duo 2mhz atd
EHM na tom Ti nejede CSko? vole na tomhle by si měl celkem oukej rozchodit i CSS .... a jiné hry 4GB RAM? C2D T7300? grafika předpokládám x3100 ? takže problém je opravdu buď v ovladačích a nebo leží u tebe na posteli u notebooku
Toshiba R600-10W
CeCo píše:Aky presne notebook to mas?
C
nevim, příjde mi malinko zmatenej .. taky jsem o tom přemýšlel .... jeví se jako uživatel co zapne - vypne a nic víc .. takže mi nejde do hlavy jak tam dostal 4gb ram .. defaultně jsou na trhu snad 2modely osazené 4gb ram v základu ... a ani jeden nemá integrovanou grafiku ))) teď babo raď
Toshiba R600-10W
neoexnet píše:CeCo píše:Aky presne notebook to mas?
C
nevim, příjde mi malinko zmatenej .. taky jsem o tom přemýšlel .... jeví se jako uživatel co zapne - vypne a nic víc .. takže mi nejde do hlavy jak tam dostal 4gb ram .. defaultně jsou na trhu snad 2modely osazené 4gb ram v základu ... a ani jeden nemá integrovanou grafiku ))) teď babo raď
hej tak oni v tom barbonku totiž nabízej možnost konfigurovat.... proto si tam můžeš nechat narvat 4GB ramku i třeba lepší procák a tak ..... akorát teda ne lepší grafárnu
Naposledy upravil(a) Landis dne 08 úno 2008 14:22, celkem upraveno 1 x.