Spolehlivy wifi router kolem 1000kc
kryspin.motyczka:
ted me tak napadlo, nemas nahodou UPC 20 Mbit? ten myslim povoluje vic pocitacu, levnejsi 10Mbit podle podminek jen jeden
to by mozna vysvetlovalo, proc mi to vyzadovalo prepis MAC a tobe jelo bezproblemu
ted me tak napadlo, nemas nahodou UPC 20 Mbit? ten myslim povoluje vic pocitacu, levnejsi 10Mbit podle podminek jen jeden
to by mozna vysvetlovalo, proc mi to vyzadovalo prepis MAC a tobe jelo bezproblemu
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
ne, mel jsem upc easy (myslim ze easy, proste to 4M pripojeni) a ted mi to predelali na to 10M ale kazdopadne to jede. oni neberou v potaz MAC adresu koncoveho zarizeni, ale toho modemu.. aspon jak mi to potvrdil i jejich technik.. tak nevim, kazdopadne to tak mam uz pres pul roku a zatim problem zadny (jak po strance HW, tak ze strany UPC )
Apple Macbook Pro 13"
Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside
Ještě bych moc chtěla poprosit o jednu věc. Zakoupila jsem a poměrně bez problémů zapojila TP-LINK TL-WR542G. Internet do stolního PC přes router a na něj skrz wifi notebookem. Připojení bez problémů. Ukazuje mi síť jako nechráněnou, tak jsem chtěla poradit, kde bych měla změnit to nastavení, aby byla síť chráněná. V té přihlašovací stránce routeru nebo v nastavení internetu ? Nevím moc kde to najít. Díky moc a nezlobte se
-
- píše často
v nastaveni routeru si musis vybrat zpusob zabezpeceni, nejlepe WPA2-personal a sifrovani AES, heslo si zvol z malych/velkych pismen a cisel... vetsina routeru nabizi v nastaveni jednoducheho pruvodce ktery ti s nastvenim pomuze, nebo byva i software do pc, ktery ti to nastavi i na routeru i na pc..
Apple Macbook Pro 13"
Doplním mou zkušenost : http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Funguje od prvního zapojení, ještě jsem ho snad nemusel restartovat....
Funguje od prvního zapojení, ještě jsem ho snad nemusel restartovat....
no,jsou tady ještě lidi co mají kabelové připojení,ale bez modemu /regionální poskytovatelé/,to se pak musíš doprošovat aby ti to někdo přišel za ne malý poplatek nakonfigurovat,protože sám nemáš k jejich modemu přes webové rozhraní přístup.Myslím že je to dost neseriozní jednání
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
-
- píše často